Novosti

Akcija Saveta žena Dveri na Tašmajdanu: Da vaskrsne ljubav za vaskrs Srbije

Akcija Saveta žena Dveri na Tašmajdanu: Da vaskrsne ljubav za vaskrs Srbije

Savet žena Srpskog pokreta Dveri organizovao je juče, na hrišćanski praznik Cveti, druženje sa decom u Tašmajdanskom parku. Naše članice pravile su vence od cveća i zajedno sa svojom decom delile balone mališanima koji su prolazili parkom.

Akcija je prošla u odličnoj atmosferi, roditelji koji su prolazili parkom sa svojom decom imali su samo pozitivne komentare što se tiče same akcije, ali i porodične politike našeg Pokreta o kojoj se razgovaralo.
Koordinator Saveta žena Dveri Danijela Perišić rekla je da je Ženska snaga Dveri odlučila da napravi akciju Pokreta baš na Cveti u iščekivanju najradosnije hrišćanskog praznika Vaskrsa.


„Srpski pokret Dveri je oduvek u svom programu i svom radu porodicu stavljao na prvom mesto i upravo iz tog razloga smo došle ovde da sa našim porodicama obeležimo ovaj dan, da poželimo svima srećne predstojeće vaskršnje praznike. Takođe želimo da svi zajedno izrazimo veliku nadu i iščekivanje da će doći vreme kada će i u Srbiji prave vrednosti dobiti na značaju i kada će porodica biti u fokusu društva, a ne sve one neprimerene stvari koje nam se propagiraju“, rekla je ona.


Član Saveta žena Dveri Dragana Milićević poželela je da vaskrsne ljubav za vaskrs Srbije.

 


Savet žena Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.