Novosti

Aranđelovac: Dveri i Naši pozvali javnog tužioca zbog video nadzora od 22,5 miliona

RTV Sunce

Aranđelovac: Dveri i Naši pozvali javnog tužioca zbog video nadzora od 22,5 miliona

Dveri i SNP „Naši“ održali su konferenciju za medije na kojoj su istakli kako je opština Aranđelovac sklopila ugovor sa firmom „Macchina Security“ za nabavku video nadzora na teritoriji opštine Aranđelovac, i za to potrošila 22,5 miliona dinara.


Na ovaj tender javila se samo jedna firma sa kojom je zaključen ugovor, a nabavka višestruko prevazilazi vrednost opreme koja je kupljena. Zbog svega navedenog zatraženo je da javni tužilac ispita čitav slučaj, i utvrdi da li se ista firma svuda prijavljuje na tendere za video nadzor, i da li ona uvek dobija ugovore.
Miodrag Preković iz Dveri skrenuo je pažnju da je za razvoj poljoprivrede izdvojeno 26.000.000 dinara, što je tek nešto malo više od vrednosti koju opština izdvaja za “video nadzor”, dok je za razvoj turizma u Aranđelovcu izdvojeno sramnih 11.300.000 dinara, što je čak duplo manje novca od izdvajanja za „video nadzor“.


Predsedniku opštine Bojanu Radoviću je zatraženo da odgovori zašto je izdvojen toliki novac, a od javnog tužioca je zatraženo da ispita čitav slučaj i da li se radi o pranju novca.OO Dveri AranđelovacPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.