Novosti

Aranđelovac: Predsednik opštine pokušaj pljačke budžeta nazvao „tehničkom greškom“

Aranđelovac: Predsednik opštine pokušaj pljačke budžeta nazvao „tehničkom greškom“

Nekoliko dana nakon što je afera o sramnoj raspodeli sredstava za javno informisanje dospela u javnost, o čemu smo već pisali, predsednik opštine Aranđelovac je promenio odluku i doneo izmenu rešenje o raspodeli sredstava.

O čemu se zapravo radi i zašto je rešenje promenjeno? Naime, jedan od učesnika na konkursu za dodelu sredstava za javno informisanje je bilo i preduzeće PR KON iz Kraljeva, koje je na pomenutom konkursu dobilo 650 000 dinara. Uvidom u privredni registar i naknadnim istraživanjem, došli smo do podataka da pomenuto preduzeće ne postoji na navedenoj adresi, a što je još čudnije to preduzeće je registrovano kao građevinska radnja za projektovanje, koja nema ama baš ikakve veze sa medijima!


Kada je u javnost isplivala ova informacija o pokušaju pljačke budžeta opštine, predsednik opštine Bojan Radović je brže-bolje doneo promenu rešenja, uskratio pomenutoj firmi novac, a sve pokušao da opravda „tehničkom greškom“. Pokušaj krađe novca svih građana Aranđelovca od strane bahatog predsednika opštine jeste sraman čin, ali je to još jedan u nizu poteza koji pokazuju na koje načine naprednjaci pljačkaju ili bar pokušavaju da pljačkaju opštinski budžet.


S toga, još jednom pozivamo inspektore za privredni kriminal i javnog tužioca u opštini Aranđelovac da uđu u zgradu opštine i „pročešljaju“ sve odluke i raspodelu sredstva iz budžeta.


 

OO Dveri Aranđelovac

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.