Novosti

Borko Puškić: Umesto deci paketiće, SNS kupila novogodišnje ukrase od 2 miliona dinara

Borko Puškić: Umesto deci paketiće, SNS kupila novogodišnje ukrase od 2 miliona dinara

Dragi sugrađani, možete da odahnete...

Verovatno ste se proteklih dana osetili zapostavljeno, jer ogromna većina gradova i opština u Srbiji daje ogroman novac za novogodišnje jelke i ukrase, poput Beograda koji je za ukrašavanje izdvojio neverovatnih 300.000 evra, ili Čačka koji je kupio jelku od 30.000 evra, a prijepoljska vlast neće da odreši kese i baš ništa ne preduzima kako bi sledila ovaj epidemiološki trend drugih „naprednih gradova“.


Vašoj brizi je došao kraj. Iz centarle svemoćnog SNS-a je stigla naredba da i naš grad kupi ukrase od verovatno iste firme „Keep light“ (Kip lajt) koja je okitila celu Srbiju, ili možda baš i nije, ko će ga znati, kad se grad ukrašava 30. i 31. decembra.


Nećemo se osramotiti, daćemo 2 000 000 dinara da bi naše ulice izgledale kao pozornica „Pinka“ .


Ova vest vas je verovatno obradovala, nema veze što mnoga deca neće dobiti paketiće, čak ni toplu obuću, ni lekove.


Nije bitno ni to što u Prijepolju imamo ne „odliv“, već „progon“ mozgova i pameti, što je prijepoljska vlast izdvojila za trudnice i porodilje za narednih 365 dana samo 6.000.000 dinara.


Dragi sugrađani stigli su ukrasi, grad se kiti kao nikad do sad! Bitno je da i kod nas sve sija.


 Napredna nam 2018.godina!


U ime OO Dveri u Prijepolju

Borko Puškić


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.