Novosti

Boško Obradović: Ana Brnabić - mandatar, Vučić totalno predao Srbiju Zapadu

Boško Obradović: Ana Brnabić - mandatar, Vučić totalno predao Srbiju Zapadu

Da li je izbor Ane Brnabić za predsednika Vlade Vučićev izbor ili izbor Zapada? Očito je da zapadni centri moći imaju veće poverenje u Anu Brnabić nego u bilo kog drugog iz SNS-a ili njihovog koalicionog partnera

Vučić je bio u obavezi da za mandatara predloži osobu koju mu je Zapad izdiktirao. Ovo je poniženje i za samu SNS koja nema kvalitetnog kandidata za predsednika Vlade, kao i za sve socijaliste koji su imali lažno obećanje vrha SPS da će Ivica Dačić biti novi premijer i da zbog toga treba da podrže Vučićev izbor za predsednika. Nijedan glasač SNS i SPS nikad ne bi glasao za Anu Brnabić. 

Da li možda hrvatski i homoseksualni lobi u Srbiji na ovaj način dolazi na najuticajniju funkciju u Srbiji, uskoro ćemo saznati. Da li je da vladajuća većina nema niti jednog drugog kandidata za mandatara izuzev onog koga im je nametnuo Zapad koji ih je i doveo na vlast i dalje diktira sve poteze ove vlasti?

Niko ne zna ko je Ana Brnabić, šta su njena politička uverenja, izuzev da ceo život radi za strane kompanije i nevladine organizacije i da je svoje visoko obrazovanje stekla na zapadu.

Sada su i na mestu predsednika i na mestu premijera osobe koje za sve što su uspeli u politici duguju Zapadu. Sada ostaje da vidimo šta će Srbija sve morati da plati, preda i proda zbog njihovog dolaska i opstanka na vlasti. Takozvana „ekspertska“ okupacija Srbije govori da Vučić totalno predao Srbiju Zapadu, suprotno volji i svojih birača, birača svojih koalicionih partnera i velike većine građana Srbije.

-

Boško Obradović

predsednik Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest: