Бошко Обрадовић: Да живимо као људи

Бошко Обрадовић: Да живимо као људи

Овде можете прочитати проглас Српског покрета Двери, због чега треба гласати за председничког кандидата, Бошка Обрадовића.

 1. Зауставићемо велику пљачку Србије, коју више од двадесет година спроводе страначки паразити у спрези са странцима и домаћим мафијашима. Донећемо Закон о пореклу имовине свих политичара и тајкуна. Казне за злоупотребу државног положаја биће ригорозне.
 2. Економија ће бити у служби отварања нових радних места у домаћој производњи. Српски предузетник и пољопривредник долазе у први план. Смањићемо порезе и доприносе на зараде запослених, а новоотворене фирме биће ослобођене плаћања пореза у првим годинама рада.
 3. Свака породица биће законом заштићена, имаће бар један сигуран приход за достојанствен живот. Србија ће младим брачним паровима обезбедити најповољније стамбене кредите, као и значајна подстицајна средства за оне који желе да живе на селу.
 4. Жене ће бити кључне у друштву, слободне да ускладе пословне каријере и мајчинство.
 5. Вратићемо отете пензије, а старачка и самачка домаћинства добиће помоћ државе. Нико у Србији не сме умрети од глади и хладноће, нити му сме бити искључена струја.
 6. Ојачаћемо четири стуба државе: војску, полицију, здравство и просвету; они ће бити поштовани и вредновани са платама и опремом какву заслужују. Нама треба способна и непоткупљива државна администрација, а не партијско запошљавање.
 7. Српска земља, вода и јавна добра нису на продају. ЕПС, Телеком, ПКБ и лековите бање треба унапређивати и њима домаћински газдовати. Србија ће бити еколошка оаза, сачуваних и унапређених природних богатстава.
 8. Србија ће подржати све иновационе и информационе технологије кроз образовање и субвенције. Квалитетно образовање и доступна врхунска здравствена нега биће гарантоване и бесплатне за све.
 9. Косово и Метохија ће увек бити део државе Србије! Питање статуса Косова и Метохије вратићемо у Уједињене нације.
 10. Ми смо против учлањења Србије у НАТО, ми јесмо део Европе али не желимо да будемо чланица Европске уније. Србија ће сарађивати са целим светом, али у српском интересу.
 11. Сви Срби света, без обзира где живе, имаће наше држављанство и српски пасош.
 12. Србија ће бити модерна и богата земља вредних и честитих људи, која ће чувати и промовисати српску културу, историју, традицију и ћирилицу.

 

Ако хоћемо
ДА ЖИВИМО КАО ЉУДИ
гласаjмо за Бошка Обрадовића:

 1. Зато што се зна где је рођен и из какве је породице.
 2. Зато што је завршио државни факултет и има праву диплому.
 3. Зато што има јасну политику коју никада није мењао.
 4. Зато што има најбољи програм и права решења.
 5. Зато што је заступник српског привредника и сељака, а не странаца и тајкуна.
 6. Зато што је једини заштитник свих породица у Србији.
 7. Зато што брани интересе српског народа у Матици, региону и расејању.
 8. Зато што није учествовао у великој пљачки народа.
 9. Зато што се најхрабрије бори против диктатуре СНС-а и Александра Вучића.
 10. Зато што га подржава српски народ и зато што није председнички кандидат Брисела, страних агентура или мафијашких кумова.

 

 

Бошко Обрадовић
Српски Председник

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0