Novosti

Boško Obradović: Da živimo kao ljudi

Boško Obradović: Da živimo kao ljudi

Ovde možete pročitati proglas Srpskog pokreta Dveri, zbog čega treba glasati za predsedničkog kandidata, Boška Obradovića.

 1. Zaustavićemo veliku pljačku Srbije, koju više od dvadeset godina sprovode stranački paraziti u sprezi sa strancima i domaćim mafijašima. Donećemo Zakon o poreklu imovine svih političara i tajkuna. Kazne za zloupotrebu državnog položaja biće rigorozne.
 2. Ekonomija će biti u službi otvaranja novih radnih mesta u domaćoj proizvodnji. Srpski preduzetnik i poljoprivrednik dolaze u prvi plan. Smanjićemo poreze i doprinose na zarade zaposlenih, a novootvorene firme biće oslobođene plaćanja poreza u prvim godinama rada.
 3. Svaka porodica biće zakonom zaštićena, imaće bar jedan siguran prihod za dostojanstven život. Srbija će mladim bračnim parovima obezbediti najpovoljnije stambene kredite, kao i značajna podsticajna sredstva za one koji žele da žive na selu.
 4. Žene će biti ključne u društvu, slobodne da usklade poslovne karijere i majčinstvo.
 5. Vratićemo otete penzije, a staračka i samačka domaćinstva dobiće pomoć države. Niko u Srbiji ne sme umreti od gladi i hladnoće, niti mu sme biti isključena struja.
 6. Ojačaćemo četiri stuba države: vojsku, policiju, zdravstvo i prosvetu; oni će biti poštovani i vrednovani sa platama i opremom kakvu zaslužuju. Nama treba sposobna i nepotkupljiva državna administracija, a ne partijsko zapošljavanje.
 7. Srpska zemlja, voda i javna dobra nisu na prodaju. EPS, Telekom, PKB i lekovite banje treba unapređivati i njima domaćinski gazdovati. Srbija će biti ekološka oaza, sačuvanih i unapređenih prirodnih bogatstava.
 8. Srbija će podržati sve inovacione i informacione tehnologije kroz obrazovanje i subvencije. Kvalitetno obrazovanje i dostupna vrhunska zdravstvena nega biće garantovane i besplatne za sve.
 9. Kosovo i Metohija će uvek biti deo države Srbije! Pitanje statusa Kosova i Metohije vratićemo u Ujedinjene nacije.
 10. Mi smo protiv učlanjenja Srbije u NATO, mi jesmo deo Evrope ali ne želimo da budemo članica Evropske unije. Srbija će sarađivati sa celim svetom, ali u srpskom interesu.
 11. Svi Srbi sveta, bez obzira gde žive, imaće naše državljanstvo i srpski pasoš.
 12. Srbija će biti moderna i bogata zemlja vrednih i čestitih ljudi, koja će čuvati i promovisati srpsku kulturu, istoriju, tradiciju i ćirilicu.


 

Ako hoćemo
DA ŽIVIMO KAO LjUDI
glasajmo za Boška Obradovića:


 1. Zato što se zna gde je rođen i iz kakve je porodice.
 2. Zato što je završio državni fakultet i ima pravu diplomu.
 3. Zato što ima jasnu politiku koju nikada nije menjao.
 4. Zato što ima najbolji program i prava rešenja.
 5. Zato što je zastupnik srpskog privrednika i seljaka, a ne stranaca i tajkuna.
 6. Zato što je jedini zaštitnik svih porodica u Srbiji.
 7. Zato što brani interese srpskog naroda u Matici, regionu i rasejanju.
 8. Zato što nije učestvovao u velikoj pljački naroda.
 9. Zato što se najhrabrije bori protiv diktature SNS-a i Aleksandra Vučića.
 10. Zato što ga podržava srpski narod i zato što nije predsednički kandidat Brisela, stranih agentura ili mafijaških kumova.


Boško Obradović
Srpski Predsednik


Podeli vest: