Novosti

Boško Obradović: Formiraćemo novu grupu Dveri, ali u Narodnom parlamentu 4. maja u Slobodnoj zoni u Beogradu

Tanjug / Zoran Žestić

Boško Obradović: Formiraćemo novu grupu Dveri, ali u Narodnom parlamentu 4. maja u Slobodnoj zoni u Beogradu

Trenutno se ne bavimo formiranjem novog poslaničkog kluba u Narodnoj skupštini, ali nije isključeno da će do toga doći u dogovoru sa drugim kolegama iz opozicionih redova.

Kolege narodni poslanici Srđan Nogo i Zoran Radojičić su odavno krenuli svojim samostalnim političkim putem, tako da je to ovim njihovim prelaskom u samostalne poslanike samo formalizovano.


Srpski pokret Dveri ima četiri narodna poslanika u republičkoj skupštini i oni poštuju odliku ujedinjene opozicije iz Sporazuma sa narodom o napuštanju svih skupštinskog zasedanja od republičkog, preko pokrajinskog, do lokalnog nivoa. Fokus svih naših poslaničkih aktivnosti je na obilasku Srbije, razgovoru sa građanima i učestvovanju u uličnim protestima protiv vlasti.


Trenutno se ne bavimo formiranjem novog poslaničkog kluba u Narodnoj skupštini, ali nije isključeno da će do toga doći u dogovoru sa drugim kolegama iz opozicionih redova. Sada nas čeka nešto mnogo važnije, a to su protesti 24. i 27. aprila, kao i formiranje Slobodne zone u Beogradu 4. maja.


Tada će zasedati i paralelni, Narodni parlament na otvorenom i tamo će biti i svi narodni poslanici Dveri u svakodnevnoj komunikaciji sa građanima.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Slobodan

    Postovana gospodo, postovani gospodine Obradovicu, Posebno cenim i podrzavam Vase licno zalaganje i aktivnosti vase partije Dveri.Istovremeno smatram da dosadasnji protesti, razlicito motivisanih gradjana , nisu dali rezultate zbog nepostojanja pravne tezine.Naime svi zahtevi za promenama se svode na pravedne izbore i duel na drzavnoj televiziji.Vasi argumenti nece nista izmeniti pred TV kamerama, ako nisu podkrepljeni tuzbom i naravno adekvatnim dokazima.Upravo tu lezi kljucni i naizgled nepremostivi problem zbog diktatoru podredjenog sudstva i organa prisile. Jedini nacin da se izadje iz zacaranog kruga je formiranje Javnog Narodnog Suda, koji bi zasedao na primer, ispred Narodne Skupstine.Pred tim sudom bi se iznoisili valjani dokazi o krsenju Usteva, kriminalu svih iz vrha vlasti,tajkuna i td. Nakon toga bi se vodio normalan sudski postupak po vazecim zakonima.Ukoliko to ne ucinite, sve javno iznesene optuzbe nemaju nikakvu tezinu.Izmena Ustava i uspostavljanje DIREKTNE DEMOKRATIJE je krajnji cilj.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.