Novosti

Boško Obradović gost TV Golija (VIDEO)

Boško Obradović gost TV Golija (VIDEO)

Predsednički izbori, koji treba da budu održani na proleće ove godine, nisu još ni raspisani, a već imamo potencijalne kandidate.


Neki od njih su svoju kandidaturu najavili još krajem aprila prošle godine, odmah posle održanih vanrednih parlamentarnih izbora, neki nas još uvek  drže u neizvesnosti pa je sve i dalje na spekulacijama, a neki su i zvanično objavili da će se kandidovati.


Svoju kandidaturu za predstojeće predsedničke izbore među prvima je najavio lider srpskog pokreta Dveri Boško Obradović koji obilazi sve krajeve Srbije kako bi građane upoznao sa svojim programom.


U predsedničku izbornu trku ulazi pod sloganom „Ko sme, taj i može“, a upravo tu rečenicu Živojina Mišića je izabrao jer su Dveri pokazale u skupštinskim nastupima da smeju i umeju da se suprotstave vladajućoj koaliciji.


Predsednički kandidat Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović je na gostovanju TV Golija rekao da je Srbija zrela za promene na političkoj sceni kritikujući rad i aktuelnog predsednika zemlje, kao i rad Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića: „Mora da dođe do smene generacija na političkoj sceni u Srbiji. Građani žele kandidata koji bez kalkulacija ume da se suprotstavi aktuelnom režimu.“ 


 


Izvor: TV Golija, Ivanjica


Podeli vest: