Novosti

Boško Obradović i Saša Radulović u Boru

Info služba Dveri

Boško Obradović i Saša Radulović u Boru

Predsednici Dosta je bilo i Srpskog pokreta Dveri, Saša Radulović i Boško Obradović, posetiće Bor u nedelju, 25.02., i govoriti na predizbornoj konvenciji u sali MZ Metalurg (ul. Ljube Nešića br.23) sa početkom u 18č.

U nedelju, 25. februara, građani Bora imaće priliku da čuju istinu o stanju u Srbiji ali i o alternativi koja se otvara pobedom opozicije na izborima u Boru i Beogradu. Koalicija Dosta je bilo i Dveri je spremna da povede političke promene bez kojih nema boljitka života u Boru, kao i u celoj zemlji.


Nikada jača cenzura u medijima neće sprečiti građane Bora da saslušaju dvojicu najaktivnijih opozicionara u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Boška Obradovića i Sašu Radulovića.


Pozivamo Borane da u nedelju 25.02. prisustvuju predizbornoj konvenciji liste br. 4 „Dosta je bilo i Dveri srpske – Da ovi odu, a oni da se ne vrate“, na kojoj će govoriti predsednici Dosta je bilo i Dveri.


Poručujemo našim sugrađanima da se ohrabre jer se približio trenutak kada najgora vlast u istoriji Bora može biti pobeđena! Sada nema nazad!


Konvencija počinje u 18č u sali MZ Metalurg (ul. Ljube Nešića br. 23).

Dobrodošli!Dveri i Dosta je bilo - Bor


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.