Novosti

Boško Obradović: Kako sam postao tema broj 1 svih režimskih medija

Boško Obradović: Kako sam postao tema broj 1 svih režimskih medija

Predsednik Dveri je istakao da režimski mediji i razni SNS funkcioneri i analitičari daju sulude izjave da on poziva na krvoproliće, a on je samo tražio da Ustav i zakon važe jednako i za predsednika Republike kao i za svakog građanina.

„Već 48 sati je prošlo a nisam uhapšen iako su to javno tražili ministar vojni i ministar policije. Kako je to moguće ako sam stvarno nešto kriv? I zašto bih ja trebao da budem uhapšen? Samo zato što sam tražio poštovanje Ustava?“ – pitao je Obradović


On je istakao da kada predsednik zagovara razgraničenje to znači priznanje nezavisnosti Kosova i otuđenje teritorije Srbije, onda on mora da odgovara kao i svaki drugi građanin Srbije po krivičnom zakonu za krivično delo kršenje teritorijalnog suvereniteta i integriteta. Po njegovom mišljenju predsednik ovakvim delovanjem potpomaže stvaranje Velike Albanije i upravo zato službe bezbednosti treba da reaguju


„Mi smo razgraničenje sa Albancima završili 1926. godine“ – rekao je Obradović i dodao da je sve ostalo što zagovara predsednik Srbije kršenje nacionalnih interesa ali i krivično delo po članu 306. i 307. Krivičnog zakona Srbije


„Ko onda izaziva nemire i krši nacionalne interese? Sigurno ne Boško Obradović koji nikad nije bio na vlasti, a sigurno da Aleksandar Vučić koji je već 6 godina na vlasti, koji je predao srpsku vojsku i policiju Prištini i koji vodi tajne pregovore“ – rekao je Obradović i dodao da je to što predsednik bez posledica krši Ustav poruka svim građanima da i oni mogu bez posledica kršiti Ustav i zakon.


„A Darko Glišić neka nastavi sa pozivanjem na moje hapšenje i sa zahtevima da svi članovi Predsedništva SNS moraju uraditi isto. Evo ja sam u Čačku. Čekam.“ – rekao je Boško Obradović.

 


Informativna služba Dveri

 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.