Novosti

Boško Obradović: Marka Đurića, čoveka bez sopstvenog stava, boli istina

Media centar / A. Vasiljević

Boško Obradović: Marka Đurića, čoveka bez sopstvenog stava, boli istina

Govoreći o jučerašnjoj izjavi Marka Đurića da je Boško Obradović odgovoran što je tzv. Kosovo uvelo takse Srbiji, predsednik Dveri je rekao da nije hteo da kvari jučerašnju proslavu Svetog Save raspravom sa čovekom bez sopstvenog mišljenja i stava.

„Đurić treba prvo da nauči da kaže nekoliko rečenica bez da ih je dobio napisane od svog šefa. A njegov šef, najveći lažov srpske politike, i dalje misli da sto puta ponovljena laž postaje istina. Dok on sedi na tajnim sastancima sa Haradinajem i Tačijem, a njihova Srpska lista učestvuje u radu vlade lažne države Kosovo i pored taksi koje su uvedene Srbiji, on preko Marka Đurića objašnjava kako sam za takse odgovoran baš ja. Da nije tužno bilo bi smešno“ – rekao je Obradović.


On je dodao da Đurića najviše boli istina i da itinu nikakvi oslikani vozovi i lažne pobede od 5:0 ne mogu da izbrišu. Po njemu, baš zato mu smetaju Dveri koje su uvek branije KiM u sastavu Srbije za razliku od lažnih patriota koji su za vlast spremni na sve.


„Istina je da je upravo šef Marka Đurića potpisivanjem Briselskog sporazuma stavio pečat na ukidanje svih srpskih institucija na Kosovu i Metohiji. Istina je da su po njegovim instrukcijama srpske sudije položile zakletvu na Ustav lažne države Kosovo. I istina je da po njihovim instrukcijama Srpska lista i dalje učestvuje u radu Vlade u Prištini, iste one koja je uvela takse na proizvode iz Srbije. Kao što je istina da su đutali na ukidanje granice između tzv. Kosova i Albanije i da im je uslov za nastavak pregovora ukidanje taksi, ali ne i ukidanje odluke o stvaranju Vojske lažne države Kosovo. Ta istina boli Marka Đurića. I umesto što tako podanički brani svog šefa, bolje da se zapita da li će šef tako braniti njega kad dođe trenutak da odgovaraju pred zakonom. Odgovor je da neće, braniće samo sebe.“ – zaključio je predsednik Dveri.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Недељко Никитовић

    И дан данас не чујемо од председника Вучића ни Марка Ђурића за резолуцију 1244, за Устав Србије, за 1000 српских војника који имају право да оду на Косово, о разоружавање тзв косовске војске, о изградњи 150 цркава и манастира који су терористи пред очима КФОРа порушили. Да објасне издајничку политику разграничења, зашто нису повукли споразуме које је потписао Борко Стефановић и све горе што је Обрадовић набројао...

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.