Novosti

Boško Obradović: Milun Todorović sada traži „odliv mozgova“ i iz Dragačeva pošto je završio sa Čačkom

Boško Obradović: Milun Todorović sada traži „odliv mozgova“ i iz Dragačeva pošto je završio sa Čačkom

Umesto da podnese ostavku zbog skandalozne izjave podrške „odlivu mozgova“ iz Čačka, gradonačelnik Milun Todorović je počeo da se bavi politikom u drugoj opštini - Lučanima. Da li to znači da Lučani nemaju predsednika opštine i šta je sa tamošnjim kadrovima SNS koji su u međusobnoj svađi zbog čega cela opština trpi negativne posledice već četiri godine?

Kako se uopšte naš gradonačlenik usuđuje da se bavi drugim temama u trenutku dok mu radovi na kružnom putu oko Čačka kasne dva meseca i urušava se jedan od potpornih stubova na vijaduktu, što znači dalje produžavanje radova i nove probleme u funkcionisanju saobraćaja u našem gradu?


Da li je moguće da Milun Todorović, kao blizak prijatelj svih političara na vlasti  i deo svih vladajućih režima – nekome prigovara o uništavanju zemlje u prethodnom periodu? Da li on uopšte piše sopstvene izjave ili ih dobija gotove iz stranačke centrale u Beogradu? Da li Milun Todorović uopšte zna šta je izjavio pre nego što to vidi u medijima? I da li će posle Vučićevog javnog prozivanja i „ribanja“ na sednici GO SNS sada morati svaki dan da izda po jedno saopštenje protiv „zle opozicije“ - da bi se iznova dokazao Gospodaru?


A što se tiče Dragačeva – tamo je Todorovićeva politika „odliva mozgova“ odavno na delu. Opština se ubrzano prazni, mladi i visokoobrazovani se ne vraćaju, opštinom vladaju „kupljene diplome“, poljoprivreda i selo propadaju, a posebno malinari i drugi proizvođači jagodastog voća, dok su nerešena brojna infrastrukturna pitanja, poput puteva, trotoara, kanalizacije i vodovoda. To je pravi razlog za uznemirenje i javljanje Miluna Todorovića i njegovih šefova iz Beograda.


Izuzetno uspešna tribina Saveza za Srbiju u Kotraži, otvaranje kancelarija u sva tri sedišta opštine – u Kotraži, Guči i Lučanima, kao i želja Dragačevaca za političkim promenama – predstavljaju alarm za uzbunu u SNS. Ovde ne mogu da vršljaju sa svojim batinašima kako su navikli na dosadašnjim lokalnim izborima i ovde Savez za Srbiju po prvi put izlazi na izbore kao ujedinjena opozicija, što predstavlja ozbiljan izazov za vladajuću koalciju. A Dragačevci svakim danom sve više shvataju da su SNS, SPS, PUPS i Nova Srbija prekršili sva svoja predizborna obećanja od pre četiri godine, da nisu radili ništa i da je došlo vreme za smenu vlasti.Gradska organizacija Dveri u Čačku


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.