Boško Obradović: Otvoreno pismo predsedničkim kandidatima

Mislim da je pošteno prema svim građanima Srbije, da izađete sa svojim predsedničkim programom, da građani znaju za šta glasaju, i overite svoje ostavke, koje će se aktivirati, ako to obećanje ne ispunite – rekao je danas na konferenciji za medije u Čačku, predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović.

„Moja unapred overena ostavka, je potez, koji se prvi put desio u novijoj političkoj istoriji Srbije, i koji je uradio jedan predsednički kandidat.

Mislim da je vreme da naša politička scena postane primer ozbiljnog i profesionalnog upravljanja državom, a ne rijaliti šou.

Prvi put jedan predsednički kandidat unapred podnosi ostavku, overenu kod javnog beležnika i obavezuje se da svaki građanin Srbije može ovu ostavku da aktivira nakon šest meseci, ako ne ispuni svoja obećanja. Ovo što sam uradio je revolucija na srpskoj političkoj sceni“ – rekao je Obradović.

Predsednički kandidat Dveri je dodao, da je to dokaz, da iskreno želi da radi u interesu svoje otadžbine, da služi svom narodu i da na politiku gleda veoma ozbiljno.

„Verujem da je građanima Srbije dosta slušanja lažnih obećanja, praznih priča i velikih reči, koje se nikada ne ispune.

Ni jedan predsednički kandidat, nikada do sada, nije bio spreman, da obeća šta će uraditi i da to što je obećao proverimo nakon šest meseci.

Ja sam spreman. Da li ste i Vi?

Pozivam sve predsedničke kandidate, da učine isto, i da kažu šta će tačno uraditi u prvih šest meseci mandata i da overe ostavke kod javnog beležnika. Ako to ne urade, ako na to nisu spremni, onda je jasno da daju lažna obećanja“ – zaključio je u Čačku, Boško Obradović.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest: