Novosti

Boško Obradović: Ko će da snosi odgovornost za poniženje Srbije u Parizu

Centar

Boško Obradović: Ko će da snosi odgovornost za poniženje Srbije u Parizu

Ceremonija u Parizu je najvidljiviji rezultat lošeg vođenja spoljne politike i predstavlja kontinuitet nereagovanja zvaničnika Srbije na diplomatska poniženja koja doživljavamo.

„Pozivam Vučića na odgovornost zato što je ponizio Srbiju svojim odnosom prema ceremoniji u Parizu. Nije poslao diplomatsku notu protiv stavljanja zastave lažne države Kosovo na Notrdam i nije se povukao sa svečanosti koja je zgazila dostojanstvo i doprinos Srbije savezničkoj pobedi u milionskim žrtvama. Neko za to mora da odgovara. Niko ne mrzi ni Vučića, a kamoli Srbiju, ali nam je dosta njegove propagande, glumatanja i foliranja. Pokazalo se da je njegov međunarodni ugled ravan nuli.“ - rekao je Obradović


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (3)

 1. Nenad

  Gospodine Boško,pravi ste primer patriote i odgovornog čoveka koji je spreman da stane kao lider ispred svog naroda puno SRECE u narednim izborima i nadam se vasoj pobedi.

  Odgovori
 2. Miroslav Todorcevic

  Ugled vucka u svetu je ispod nule

  Odgovori
 3. ksenija

  Nadam se da to sto se desilo u Parizu nije uvod u nesto mnogo gore. Javno ponizenje i privatna izvinjenja-upravo to se dogadjalo Jevrejima na samom pocetku njihovog progona u nacistickoj Nemackoj.

  Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.