Novosti

Boško Obradović posetio opštinu Vladimirci

Boško Obradović posetio opštinu Vladimirci

Povodom Petrovdana, slave crkve Vladimiračke i slave opštine Vladimirci, predsednik Dveri Boško Obradović posetio je opštinu Vladimirci.

Tom prilikom Boško Obradović je prisustvovao liturgiji u crkvi Sv. apostola Petra i Pavla, kao i litiji koja je prošla kroz opštinu Vladimirci. Građani Vladimiraca su pozdravili Boška Obradovića i u izuzetno prijatnoj atmosferi razgovarali sa njim. 
Inače, Vladimirci su opština koju potresaju mnogi skandali vlasti Srpske napredne stranke. Podsetićemo da je i Državna revizorska institucija dala predlog za smenu predsednika opštine zbog nenamenskog trošenja novca na šta je Ministarstvo za državnu upravu i loalnu samoupravu ostalo nemo. Takođe, vladimiračka opozicija, a među njima i OO  Dveri Vladimirci, je ukazivala na nelagalan izbor opštinske vlasti još pre dve godine, ali je nadležno ministarstvo ponovo ćutalo.

Sve u svemu, poseta Boška Obradovića je pokazala da Dveri imaju ugled među građanima Vladimiraca i da su jedan od stožera opozicije. Sve to daje nadu da Vladimirce čekaju neka bolja vremena, bez ljudi koji čine sadašnju vlast i koji, iz dana u dan, upropašćavaju našu opštinu.

OO Dveri Vladimirci
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.