Novosti

Boško Obradović: Pozivam Vojsku i Policiju da uhapse Predsednika Srbije

Boško Obradović: Pozivam Vojsku i Policiju da uhapse Predsednika Srbije

Zbog izjava o razgraničenju na Kosmetu protiv Aleksandra Vučića hitno treba da bude pokrenut krivični postupak zbog kršenja Ustava, a on opozvan sa funkcije Predsednika.

Pozivam Ustavni sud Srbije i nadležnog državnog tužioca da hitno reaguju zbog kršenja Ustava Srbije i poziva Predsednika Srbije na razgraničenje, tj. podelu Kosova i Metohije i priznanje nezavisnosti nepostojeće tzv. Republike Kosovo. Istovremeno pozivam časne oficire Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova da reaguju i uhapse Predsednika Srbije zbog kršenja Ustava, gaženja predsedničke zakletve i narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Srbije.


Podsećam javnost Srbije da je predsednikova ideja razgraničenja sa Albancima najobičnija izdaja državnih i nacionalnih interesa, i da smo se sa Albancima razgraničili još 1926. godine, kada je Kraljevina Jugoslavija potpisala Protokol o razgraničenju sa Albanijom. Razgraničenje sa Albancima na KiM, na koje misli Aleksandar Vučić, je sramno priznanje nezavisnosti Kosova i predaja dela naše državne teritorije za potrebe pravljenja druge albanske države na Balkanu i kasnije ujedinjenje u Veliku Albaniju.


 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.