Novosti

Boško Obradović: Pravda za Staniku Gligorijević

Panoramio

Boško Obradović: Pravda za Staniku Gligorijević

Svima dobronamernima je poznato da sam lično izraziti antifašista, kao i Dveri u celini, za razliku od Vučića čiji kult vođe i druge osobine SNS mnogo podsećaju na fašizam.

Za više puta ponovljenu laž i uvredu da sam fašista i lopov Aleksandar Vučić će morati da odgovara na sudu, ako ikada bude smeo da se pojavi pred sudom, a svakako će to morati kada uskoro padne sa vlasti. Kao što već 7 godina izbegava TV duele sa političkim neistomišljenicima, tako izbegava i sve sudske postupke u kojima bi trebalo da odgovara na pitanja za svoja nedela. ​


Jedno od tih pitanja na koje je ostao dužan da odgovori je svakako veoma važno: Čijom bahatom vožnjom je došlo do užasne smrti​ Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi Doljevac? Zorana Babića, njegovog bliskog stranačkog saradnika, Babićevog vozača čije ime nije poznato javnosti, ili nekog trećeg? Zašto se to krije? Zašto se ne objave snimci sa kamera na naplatne rampe gde bismo jasno videli ko je izašao iz vozila​ ubice? Zašto predsednik nije izjavio saučešće porodici nastradale Stanike? Zašto ostale povređene u ovoj stravičnoj saobraćajnoj nesreći, izazvanoj od strane državnog službenika, nije obišao u bolnici?​


Ako ne dobijemo odgovore na ova pitanja i ne saznamo istinu ko divlja kolima po Srbiji i ko krije ove bahate ljude od krivične odgovornosti​ - apsolutno treba da blokiramo autoput i blokadu držimo sve dok se ne otkrije puna istina. Podržavam takav akt građanske neposlušnosti i prvi ću mu se odazvati. Pravda mora biti jednaka za sve!


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. Недељко никитовић

    Данима слушам о несрећном случају који се десио на наплатној рампи у Дољевцу, кад је погинула Станика Глигоријевић. Питам се зашто Опозиција не покрене сама истрагу у вези са тим случајем? Ево, из медија, каквих таквих, могло се сазнати да покојна Станика није сама била у том ауту, да је пре тог аута био још један ауто. Зар је проблем наћи породицу, покојне Станике, сазнати ко је све био у том ауту, и од њих узете изјаве, поред осталог да ли је Бабић возио, што вероватно и јесте?

    Odgovori
  2. Gille

    Smatrajte slucaj zastarelim.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.