Novosti

Boško Obradović tužio Aleksandra Vučića

Srbija danas

Boško Obradović tužio Aleksandra Vučića

Boško Obradović, predsednik Dveri podneo je tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv Aleksandra Vučića za naknadu štete zbog učestalih izjava u kojima Obradovića naziva lopovom, pljačkašem i fašistom.

S obzirom da ne sme da se pojavi ni na jednom TV duelu, a sada ni na jednom sudskom ročištu, Aleksandar Vučić je očigledno hrabar samo kad je sam u studiju i kada ga niko ne ometa u iznošenju uvreda i kleveta na račun drugih.


Čovek koji je predvodnik kriminalnih falangi koje po Srbiji seju strah među siromašnim narodom poslednji čovek koji bi smeo da ikad nekoga drugoga nazove fašistom.


Za predsednika Dveri i svakog člana ovog Pokreta, koji baštini ideje antifašizma, epitet fašista je najveća uvreda. Zbog toga ćemo tužiti svakoga ko takvim uvredama pokušava da diskredituje Dveri i funkcionere Dveri.Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. Nenad T.

    Boško, bolje bi bilo da si zahtevao formiranje međunarodnog konzilijuma neuropsihijatara da utvrde mentalno stanje Vučića, s obzirom na njegovo ponašanje u javnosti. Nije potrebno biti stručnjak iz ove oblasti, pa zaključiti da se radi o ozbiljnom mentalnom bolesniku, koga treba po hitnom postupku lečiti.

    Odgovori
  2. Milan

    Stvarno je bezobrazluk kako nasi "lideri i drzavnici" olako koriste izraz -fasista- U narodu gle su tolike žrtve stradale (i jos stradaju) od tog fasizma, koristiti taj termin da di diskreditovao politickog protivnika je gnusno, nekulturno,nemoralno i duboko uvredljivo za sve razumne Srbe.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.