Novosti

Boško Obradović: Vučić ukinuo sve novine – sprema izborni haos u nedelju

Boško Obradović: Vučić ukinuo sve novine – sprema izborni haos u nedelju

Vučić optužuje opoziciju kako sprema krvavi scenario u nedelju veče, a u stvari je on taj, koji će u nedelju primeniti silu. Ako je danas bio spreman da izvrši takvu psihološku torturu i uterivanje straha, zamislite šta nas sve čeka u nedelju nakon proglašenja rezultata – rekao je predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović.


„Srbija je jutros osvanula u potpunom mraku. Izborna krađa je očigledna. Aleksandar Vučić preuzeo je da uređuje sve dnevne novine u Srbiji, osvanuo na svim naslovnim stranama, i poslao jasnu poruku svim građanima Srbije: Ako ne glasate za mene, nećete postojati!


Da li je normalno da jedan čovek preuzme da uređuje sve dnevne novine u Srbiji i to poslednjeg dana predsedničke kampanje?


Ovaj Vučićev potez je klasična demonstracija sile, moći i zastrašivanja građana Srbije“ – rekao je Boško Obradović.


Obradović je istakao da je kompletna Srbija od jutros zvanično postala taoc volje jednog čoveka, i da je Vučić u panici, jer je shvatio da neće pobediti u prvom krugu, pa je morao da pribegne ovakvom potezu, koji je apsolutno nezapamćen u čitavoj Evropi.
„Vučić optužuje opoziciju kako sprema krvavi scenario u nedelju veče, a u stvari je on taj, koji će u nedelju primeniti silu. Ako je danas bio spreman da izvrši takvu psihološku torturu i uterivanje straha svim građanima Srbije, zamislite šta nas sve čeka u nedelju nakon proglašenja rezultata.


Ne plašimo se Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića. Poručujemo mu da je njegov kraj došao, neka spakuje kofere, oslobodi Srbiju ovog ropstva i neka nam vrati našu državu.


Zato pozivam sve građane Srbije, da se ne plaše, da slobodno izađu na izbore u nedelju i glasaju protiv ove vlasti, koja je im je donela samo bedu i strah.


Pobedimo Vučića u nedelju, da živimo kao ljudi!“ – zaključio je Boško Obradović.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest: