Novosti

Boško Obradović: Vučićeva lista se zaklela tzv. nezavisnom Kosovu

Boško Obradović: Vučićeva lista se zaklela tzv. nezavisnom Kosovu

Aleksandar Vučić je i predsednik SNS, i predsednik države, i vršilac dužnosti predsednika Vlade Srbije, i šef svih tajnih službi bezbednosti i jedini pregovarač o sudbini Kosova i Metohije.

To nije normalno i to ne postoji nigde na svetu. Unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji Vučić je očito sve vreme vodio van očiju javnosti samo sa Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem. Dijalog je završen dogovorom da Vučićeva i SNS lista na KiM uđe u separatističku vladu ratnog zločinca i teroriste Ramuša Haradinaja i položi zakletvu tzv. nezavisnom Kosovu. Ono što je posebno sramno jeste da je Vučić, kao najobičnija politička kukavica, ovu svoju odluku da podrži nezavisnost lažne države Kosovo prebacio na odgovornost Srba sa KiM koji se o tome ništa nisu pitali.

          Aleksandar Vučić lično je potpisao antiustavne briselske sporazume, povukao granicu sa KiM, pravi puteve i pomaže stvaranje Velike Albanije sa svojim prijateljem Edijem Ramom, a sada je prekršio i zakletvu predsednika Republike Srbije da će čuvati Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije. Skandalozno je i neverovatno da sada druge optužuje za ono što on sve vreme radi po nalogu svojih zapadnih mentora koji su ga doveli na vlast kada su Tomislavu Nikoliću čestitali pobedu na predsedničkim izborima 2012. godine tri sata pre zatvaranja birališta. Od tog trenutka Aleksandar Vučić je preuzeo obavezu da preda Kosovo i Metohiju da bi bio na vlasti i on sada tu svoju obavezu ispunjava.

Ništa ne može sakriti ovu istinu, a posebno ne partijska saopštenja SNS i PS i vređanja političkih protivnika iz opozicije samo zato što smo ga javno razotkrili. Vlast se najviše plaši suočavanja sa ovom istinom koja sve više prodire i u biračko telo SNS: Aleksandar Vučić je izdajnik Kosova i Metohije i zbog toga će kad-tad morati krivično da odgovara.


Info služba Dveri 

Podeli vest: