Novosti

Boško u Lazarevcu lokalnom autobuskom linijom

Dveri Lazarevac

Boško u Lazarevcu lokalnom autobuskom linijom

U subotu, 17. februara, u neformalnoj poseti selima severnog dela opštine Lazarevac - boravio je predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.Nasuprot klasičnim predizbornim aktivnostima kakve ovih dana praktikuju lideri ostalih partija a koji u Lazarevac, za razliku od Boška Obradovića, dolaze isključivo u predizbornim kampanjama - mi smo se potrudili da u razgovoru sa običnim građanima i putovanju lokalnom autobuskom linijom, direktno saslušamo probleme i prezentujemo naše predloge za njihovo rešavanje.
Obišli smo Stepojevac, Velike Crljene, Vreoce, Šopić i Lazarevac, razgovarali sa meštanima o ključnim lokalnim problemima, pili domaće pivo zajedno sa omladinom u lokalnom baru i pokazali pre svega da kao obični ljudi dobro poznajemo svoj narod i sve teškoće sa kojima se suočava u svakodnevnom životu te iskrenu nameru da zaista stvari počnemo menjati na bolje.
Uvereni smo da će građani umeti da prepoznaju želju da se pokrenu konačno i suštinske promene te da će nas u tome i podržati već na predstojećim gradskim izborima.OO Dveri LazarevacPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.