Novosti

Bruka Serdža Krstanoskog – opštinsko vozilo u službi SNS na izborima u Majdanpeku

Bruka Serdža Krstanoskog – opštinsko vozilo u službi SNS na izborima u Majdanpeku

Opštinska organizacija Dveri u Kostolcu najoštrije osuđuje korišćenje opštinskog vozila Lade Nive registarskih oznaka „PO + 067 – ZL“ za potrebe izbornog štaba Srpske napredne stranke u Majdanpeku na dan lokalnih izbora u toj opštini 2. septembra 2018.

Dveri napominju da građani Kostolca nisu dužni da finansiraju „istorijske pobede“ Aleksandra Vučića po raznoraznim mesnim zajednicama i opštinama Srbije u cilju njegovog lečenja kompleksa. Ponašanje Srpske napredne stranke nas u suštini i ne čudi, i ništa bolje od njih nismo ni mogli da očekujemo, ali smo zatečeni ponašanjem predsednika Gradske opštine Kostolac Serdža Krstanoskog, čime je pokazao da je ništa drugo do običan partijski šrafić u bolesnom naprednjačkom mehanizmu koji iz dana u dan ubija Srbiju i da bez obzira da li se to njemu sviđa ili ne, on mora da ispunjava partijske naloge na štetu građana Kostolca.


Odbornik Dveri u Skupštini Gradske opštine Kostolac, Milan Grubetić je tim povodom izneo svoje viđenje: „Ovaj primer nedvosmisleno pokazuje da bilo koji kandidat SNS, kakvi god da su mu lični kvaliteti u takvom sistemu ne može biti ništa drugo do slepi izvršilac partijskih naloga i da građani Kostolca na budućim izborima dobro porazmisle da li umesto Kurte žele Murtu na vlasti, ili žele da promene sistem i izaberu slobodne ljude u svakom smislu, koji će jedino po svojoj savesti upravljati javnom imovinom svih građana Kostolca“.


 

Opštinska organizacija Dveri u Kostolcu


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.