Novosti

Postupak vođen po pravilima

Postupak vođen po pravilima

Borko Puškić, predsednik Izvršnog odbora Dveri ističe da je Disciplinska komisija formirana u skladu sa Statutom i da je disciplinski postupak protiv Srđana Noga pokrenut i vođen po pravilima.

„Činjenica da je Srđan Nogo nakon najave o pokretanju disciplinskog postupka objavio na fejsbuku vest o svojoj kandidaturi govori o njegovim namerama da ovaj postupak diskredituje i prikaže drugačije.


Srđan Nogo već dugo vodi samostalnu politiku i očito želi da svoju političku karijeru nastavi samostalno. Dveri ne mogu imati dve politike već samo jednu, onu utvrđenu na Glavnom odboru i Predsedništvu Pokreta.


Odluke Pokreta moraju da se poštuju, to važi za svakog člana Dveri i tu nema kompromisa. Posle odluke Disciplinske komisije kao nadležnog organa Pokreta to više nije tema za Dveri. Posvećeni smo obeležavanju jubileja 20 godina Dveri i protestima u više od 60 gradova Srbije i smatramo da sve opozicione snage treba usmeriti na rušenje vlasti.“ – smatra Puškić.


Iz Dveri poručuju da nisu tačne tvrdnje da Srđan Nogo nije znao šta mu se stavlja na teret i da nije imao priliku za svoju odbranu. Info služba Dveri


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Radisa

    Zao mi je sta se dogadja ali nemogu svi raditi za sebe pravila SE moraju postovati.Ako smo hriscani oprostimo jedni drugima I krenimo dalje zajedno. Podeljeni nestacemo a ohrabricemo one Koji nerade u korist over drzava.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.