Novosti

Dr Marko Radulović: Hvala sugrađanima na podršci, nastavljamo dalje

Dr Marko Radulović: Hvala sugrađanima na podršci, nastavljamo dalje

Dugujem neizmernu zahvalnost građanima opštine Majdanpek koji su u nedelju svojim glasom podržali izbornu listu koju sam predvodio.

Nije bilo jednostavno istrčati ovu trku, ali kao i pre sedam godina kada sam ušao u Dveri, osetio sam potrebu da učestvujem u ovoj neravnopravnoj utakmici sa ciljem da pokažem svim onim razočaranim ljudima u Majdanpeku da je politika sa moralnim i ispravnim načelima moguća.


U Dverima se okupio ozbiljan tim dobronamernih ljudi i bila je čast predvoditi takvu izbornu listu. Birači su prepoznali našu iskrenost ali i ogromnu hrabrost da se suprotstavimo režimskoj mašineriji koja ne želi da postoji opcija koja razmišlja drugačije.


Ubeđen sam da samostalan rezultat Dveri od 11,33% i drugi rezultat u Majdanpeku predstavlja veliki podstrek za sve opozicione birače u Srbiji, jer to znači da novoformirani Savez za Srbiju može da ode i stepenik više, što jeste naš cilj.


Naš narod kaže da tiha voda breg roni. Proći će i ovo vreme džipova i batinaša, ali od suštinskog značaja je da na političkoj sceni opstanu snage koje imaju svest o opštem dobru.


Dveri svakako jesu opcija sa takvim pogledom na politiku, a naše jačanje i sve bolju organizovanost potvrđuje rezultat u Majdanpeku.


Hvala svima na podršci u nedelju, a do sledećih izbora, kroz ozbiljan odbornički rad, naš zadatak je da pokažemo da i oni koji ovom prilikom nisu glasali za nas, da narednog puta to treba da učine.

 


Vaš komšija i sugrađanin,

Dr Marko Radulović


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.