Novosti

dr Predrag Mitrović: Narod neće podelu Kosova i Metohije

Srbin.info

dr Predrag Mitrović: Narod neće podelu Kosova i Metohije

„Amerikanci su izabrali Albance kao strateškog partnera na Balkanu. Vučić je mislio da izbegne negativne posledice takve situacije tako što će sa Zapadom sarađivati potpisujući sve što oni traže, no sada je sateran sa svih strana u čošak: narod neće podelu Kosova i Metohije i predaje srpske svete zemlje šiptarskim okupatorima, a sa druge strane njegovi mentori sa Zapada formiraju Vojsku Kosova, podgrevaju situaciju u Raškoj i mašu mu sa kompromitarajućim materijalom oko kriminalnih aktivnosti njegovog brata Andreja i njegovih saradnika kao što je Zvonko Veselinović”, za Srbin.info otkriva potp

„Dok ga Zapad ruši, zbog njegovog izbegavanja da ispuni ono što im je sve obećao kada je dolazio na vlast u Srbiji, Vučić će u javnosti plasirati priču da ga opozicija ruši uz pomoć tog istog Zapada dok on nazovi brani Srbiju, prikravajući da ustvari time štiti sebe, i svoje okruženje koje duboko ogrezlu u kriminal i poluilegalne poslove. Vučiću je cilj ne da brani srpsku nezavisnost i celovitost države, već da se nanovo dogovori sa Zapadom, a da pri tom ne slomi vrat na Kosovu i Metohiji, ostajući na vlasti kao diktator sa opozicijom koja je u javnosti kriva za sve njegove poraze i izdaje”.


„Da bi se sprečio taj pogubni scenario po državu Srbiju, mora da se otvori pitanje odbrane Kosova i Metohije u Skupštini Srbije, da se zakaže skupštnsko zasedenje na kome će predsednik Srbije Aleksandar Vučić upoznati srpski narod sa svim onim šta je, otkada je na vlasti, potpisivao kako sa albanskom stranom tako i sa nazovimo njegovim prijateljima sa Zapada, koji su mu sad okrenuli leđa. Neka jasno kaže, da zna ceo srpski narod, šta tačno od njega traži Zapad, zašto je nešto negde potpisao, zašto je negde na nešto pristao; i zašto ga drže u džepu strane obaveštajne službe, odnosno zašto imaju dovoljno materijala o svemu onome što je skriveno od javnosti, počev od ubista Olivera Ivanovića i itd.,”, zaključuio je u izjavi za Srbin.info, dr Predrag Mitrović.


 

Arno Danžan – Tačijev i Vučićev savetnik

Postoji predlog da se imenuje za savetnika predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u pregovorima sa albanskom stranom, Arno Danžan,  nekadašnji savetnik u Ministarstvu spoljnih poslova Francuske, specijalista za Balkan i član Evropskog parlamenta.


Zanimljivo je da je ta ličnost izabrana i za konsultanta albanske strane, odnosno Tačija, za Srbin.info tvrdi Mitrović.

 


Izvor: Srbin.info
Podeli vest:

Komentari (1)

  1. sascha petersen

    Arnaud Danjean nije samo evropski poslanik vec i francuski vojni obavestajac koji je radio kao spijun na Kosovu a i sada u EU parlamentu radi za NATO, to znaci da je korumpiran od strane americke vojne industrije (Lockheed Martin pre svega), koju kod nas zovu duboka drzava to jest deep state. Americka vojna industrija koristi NATO kao biznis podruznicu, prave pretnju u vezi Rusije da bi uvalili naoruzanje svim evropskim clanicama NATO, prave pretnju od Severne Koreje da bi uvalili naoruzanje Juznoj Koreji i Japanu, itd. Oni profitiraju od nebezbednosti, pretnji, terorizma i ratova, oni sprecavaju Trampa da izgradi bolje odnose sa Putinom, oni napadaju Trampa zbog primirja sa Severnom Korejom, time je napao njihov biznis, sto se tice Srbije, njima je bitno da mi kupimo oruzje od njih, ne moramo postati clanica NATO, a mogu da iskoriste projekat velike Albanije da se mi ubijamo a oni zarade pare: uvalili bi oruzje Grcima, Makedoncima, Albancima, Bugarima, Srbima i Crnogorcima. Vucko je u rukama NATO.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.