Novosti

Dragan Ćendić: Čačani, spremite se za gej paradu u našem gradu!

Dragan Ćendić: Čačani, spremite se za gej paradu u našem gradu!

U okviru predizborne kampanje predsednika SNS Aleksandra Vučića BUDUĆNOST SRBIJE u poslednjih nekoliko nedelja održano je nekoliko mini-gej parada širom naše države. Putujuća družina plaćenih aktivista sa strane, koji su dobili zadatak da promovišu homoseksualizam našoj deci, tako je obišla Kraljevo, Kragujevac, Šabac i mnoge druge gradove u Srbiji, a uskoro ih možemo očekivati i u Čačku.

Kao što je gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri najavila još pre dve godine povodom posete Ane Brnabić Čačku i aktuelnom gradskom rukovodstvu, jedna od centralnih tema tog sastanka bila je upravo održavanje gej parade u našem gradu kao uporištu tradicionalnih vrednosti koje simbolički treba da budu poražene ovde u srcu Srbije.


Iako se Srbija, a posebno naša sela i granični i pasivni krajevi - prazni, iako vlada bela kuga, iako nam je narod bolestan i na ivici siromaštva, sa niskim primanjima i sa svakim danom sve većom željom za iseljavanjem u inostranstvo, predstavnici SNS organizuju gej parade širom Srbije uz asistenciju Policije koja sprečava svaki vid protivljenja ovom ruganju učenju naše pravoslavne vere i porodičnim vrednostima na kojima počiva naš narod i država. 


Ne ulazimo ni u čiju privatnost i ne želimo da se bavimo bilo čijim seksualnim opredeljenjem, ali postavljamo pitanje čemu ovakve provokacije većinske Srbije, tradicionalnog pogleda na svet i javnog morala?


Posebno nas boli što je ova manifestacija zabranjena u Novom Pazaru od strane Policijske uprave u ovom gradu i zbog protivljenja građana Novog Pazara, a dozvoljava se u svim drugim gradovima i opštinama Srbije. O čemu se tu onda radi? I dokle ćemo trpeti sve ovo što nam radi SNS u Čačku i čitavoj Srbiji?

 


GrO Dveri Čačak


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.