Novosti

Dragan Vesović u Čačku: Tiranstvu stati nogom za vrat

Dragan Vesović u Čačku: Tiranstvu stati nogom za vrat

Narodni poslanik Dragan Vesović govorio je u Čačku na obeležavanju šest meseci od početka protesta pod sloganom 1 od 5 miliona.

„Pomaže Bog moji Čačani. Pre 29 godina u Srbiju je vraćen višepartijski sistem, mislili smo da smo se oslobodili komunizma, jednoumlja, da će nam biti bolje, a evo i sada imamo istu politiku, autokratiju i predsednika koji se hvali da je bolji od Broza...Napravili su takvu zemlju da se za male dugove šalju sudski izvršitelji da izbacuju iz stanova, ukidaju penzije, pa vraćaju, i nije im bilo dovoljno što su nam ušli u kuće i razbili porodice, pa sad razgraničenjem hoće da razbiju i državu“.


„Moramo stati na put Vučiću Brankoviću, i slediti Njegoševe reči koje kažu da je najsvetija dužnost stati tiranstvu za vrat. Da li ćemo biti dostojni svojih predaka? Kada se budemo dozvali pameti i razmišljali svojom glavom, imaćemo dostojnu Srbiju svog življa, i tada će se čuti srpska reč i srpska politika. Do tada neka nas je malo, ne moramo da pomerimo planinu, ali ćemo uvek biti kamen koji ih žulja u cipeli. Kako radili, tako nam Bog pomogao“.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.