Novosti

Dveri Beograd: Boško Obradović u Mladenovcu – postoji i treća opcija

Dveri Beograd: Boško Obradović u Mladenovcu – postoji i treća opcija

U petak, 19. januara 2018. godine, u organizaciji OO Dveri Mladenovac, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović posetio je MZ Vlaška u opštini Mladenovac.

Nakon dočeka u pravoj domaćinskoj atmosferi, kakva krasi novoformirani MO Dveri Vlaška, tribina je započeta kraćim osvrtom Obradovića na istorijat Dveri. Posebnu pažnju okupljenih privukao je jasan prikaz loše ekonomske situacije u kojoj se nalaze gotovo sve porodice u Srbiji, kao i rešenja koja Dveri nude.

Neka od njih su:

  • porodična politika više se ne može jednačiti sa socijalnom;
  • reformom poreskog sistema porodice bi, već od svog formiranja, imale poreske olakšice, a rođenjem svakog novog deteta dodatne.
„Srbiji je rešavanje pitanja „bele kuge“ prioritetno i uslovljava opstanak srpskog naroda“, naglasio je Boško  Obradović.


U nastavku, uz kraći osvrt na lokalne probleme koji tište sve žitelje ove mladenovačke opštine, govorilo se o novoformiranoj koaliciji za predstojeće beogradske izbore, između Srpskog pokreta Dveri i Dosta je bilo. Njena politička pozicija je sasvim jasna: protiv vladajućeg režima ali bez povratka na prethodni, te otuda i slogan „Da OVI odu, a da se ONI ne vrate.“  Neophodno je da Dveri i "Dosta je bilo" uđu gradski parlament da bi se počelo sa promenom sistema iznutra, da bi se konačno stalo na put kriminalu i korupciji u vođenju grada i države i da bismo stavili tačku na pljačku građana. To je preduslov da bilo šta sprovedemo od politike za koju se zalažemo i nadamo se da će građani to prepoznati.


Tribina je završena napomenom Obradovića da je uveren da ova koalicija ima najbolji program i da ne sumnja da će birači to prepoznati. Posebno se zahvalio najmlađima, deci u narodnoj nošnji, koja su ga dočekala pogačom i solju i sve vreme sedela uz njega, rečima: „Hvala vam na ovom predivnom druženju. Upravo ste vi razlog naše borbe svih ovih godina i ja vam obećavam da vas nećemo izneveriti“, što je propraćeno gromoglasnim aplauzom.

 

Danijela Perišić

OO MladenovacPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.