Novosti

Dveri Beograd: narodni poslanik Srđan Nogo u razgovoru sa građanima Vidikovca

Dveri Beograd: narodni poslanik Srđan Nogo u razgovoru sa građanima Vidikovca

U nedelju 5. novembra narodni poslanik Srđan Nogo razgovarao je sa građanima na Vidikovcu i tom prilikom podelio utiske o najnovijim političkim zbivanjima u našoj zemlji.

Odziv i interesovanje građana pokazuju da je rejting Dveri u porastu, i da su nastupi naših poslanika u Narodnoj skupštini zatalasali javnost. Dveri su prve progovorile o brojnim kriminalnim aferama i tako pokazale da su jedina prava opozicija, što sve veći broj građana uviđa. Aktivisti Dveri sa Čukarice i Rakovice su ovom prilikom delile drugi broj biltena Gradske organizacije.

Dveri poručuju da će nastaviti sa beskompromisnim raskrinkavanjem svih malverzacija, ali će u isto vreme prezentovati svoj program za naredne gradske izbore. Beograđani su zaslužili odgovornu i poštenu upravu, koja će znati da sačuva duh starog Beograda, ali i da uvede novine koje će unaprediti kvalitet života njegovih građana.

Vreme je za nove, nekompromitovane i stručne ljude. Vreme je za Beograđane!

 

Info služba Gradske organizacije Dveri Beograd  

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.