Novosti

Dveri Beograd: Tribina profesora Ševarlića u Velikoj Krsni

Dveri Beograd: Tribina profesora Ševarlića u Velikoj Krsni

Opštinska organizacija Dveri Mladenovac organizovala je 9. decembra 2017. tribinu u MZ Velika Krsna, čija je tema bila „Agrarni budžet i zadrugarstvo“.


Predavač, profesor Miladin Ševarlić, u svom izlaganju je dao jasan prikaz lošeg stanja u poljoprivredi ali je, za razliku od predstavnika vlasti, okupljenim meštanima Velike Krsne ukazao i na konkretne načine u rešavanju teškog položaja u kojem se nalaze poljoprivrednici.

Prisutni su mogli čuti i korisne savete, bazirane na praksi zemalja koje ulaganjem u poljoprivredu čine održivim opstanak i razvoj sela. 
Poseban akcenat je stavljen na razvijanje zadrugarstva, koje, pre svega mladima, može pomoći da žive i rade na selu, ne pomišljajući da ga napuste.

Višečasovno druženje sa žiteljima Velike Krsne je još jedan pokazatelj da u Srbiji ima i vrednih i radnih ljudi, kojima je neophodna stručna pomoć i odgovorna saradnja, za koju vlast nema sluha.

Srpski pokret Dveri je ovom tribinom, u direktnoj komunikacija sa građanima, predstavio i deo svog programa vezanog za poljoprivreduGradska organizacija Dveri BeogradPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.