Novosti

Kladionice u Čačku: Koliko novih lažnih obećanja dolazi u Čačak sa Vučićem?

Kladionice u Čačku: Koliko novih lažnih obećanja dolazi u Čačak sa Vučićem?

Ovih dana u naš grad dolazi jedan od najvećih domaćih iluzionista i političkih opsenara, srpski Dejvid Koperfild – predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U Čačak dolazi onaj ko je naredio da se hapse čačanski saobraćajni policajci, zatvaraju naši ugostiteljski objekti, grafitima naruže naše fasade, koji vređa naš način govora i koji nam je uzeo pare iz gradskog budžeta i prebacio ga u republički budžet – sve zato što ga Čačak nedovoljno voli i što je opozicija njegovoj neotitoističkoj vlasti najjača upravo u našem gradu. 

Vučić je političar za čija se obećanja ispostavilo – statistički dokazano – da od svega što je izgovorio do sada 92% bile su laži. Zato su kvote na čačanskim kladionicama znatno povoljne na klađenje da će prilikom dolaska u Čačak Vučić izreći niz novih lažnih obećanja.

Evo nekoliko „dojavaˮ za Vučićeva obećanja u sredu tokom posete Čačku na koja se treba kladiti:
1. Vučić će obezbediti Čačku 4000 novih radnih mesta
2. Vučić će otvoriti u Čačku 5 novih fabrika
3. Vučić će obećati Čačku prosečnu platu od 1000 evra
4. Vučić će najaviti žičaru od Čačka do mora
5. Vučić će donirati Čačku 2500 novorođene dece
6. U Čačku nikada neće biti održana gej parada.

Sve milujući gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića po glavi i obraćajući se masi od 5.000 Čačana iz svih delova Srbije koji će se u sredu okupiti u Preljini, predsednik Srbije Aleksandar Vučić završiće svoju posetu našem kraju jednim od najvećih lažnih obećanja u istoriji Srbije: da nikada neće priznati nezavisno Kosovo. 

GO Dveri Čačak

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.