Novosti

Dveri čestitaju najveći praznik majki i žena i sve dolazeće praznike

Dveri čestitaju najveći praznik majki i žena i sve dolazeće praznike

Ženska snaga Dveri organizovala je humanitarnu akciju „Praznično Srce“ i pozvala sve ljude dobre volje da se u ove praznične dane sete svih ljudi u svom okruženju, kojima je potrebna pažnja, ljubav i podrška. Ako se svako od nas pobrine za sve beskućnike u svom okruženju, decu i stara lica u svratištima, Srbija će barem u prazničnim danima biti država bezbrižnih i srećnih ljudi.U prostorijama beograddke organizacije Dveri, članovi i sipmatizeri su zajedno sa svojim porodicama napravili praznične čestitke za decu sa Kosova i Metohije, prikupili slatkiše i igračke, a takođe i obuću, odeću i sredstva za higijenu, namenjena svratištu za decu u Krfskoj ulici i prihvatilištu za odrasla lica u Kumodraškoj.
Ovim povodom odbornik Dveri u GO Voždovac Aleksandar Tomljanović je sa ostalim članovima voždovačkog odbora prikupio značajnu pomoć.


Sa svojom decom su učešće uzele i odbornice Dveri u GO Zvezdara Radmila Vasić i GO Savski Venac dr Aleksandra Aksentić, kao i Marija Janjušević, narodni poslanik Dveri.  
Predsednik Ženske snage Dveri Danijela Perišić je u ime pokreta čestitala Materice, najveći hrišćanski praznik svih majki i žena, Novu godinu, Božić i Pravoslavnu novu godinu.
Srpski pokret Dveri, kao jedini autentični porodični pokret na političkoj sceni Srbije, ovih dana obeležava 20 godina neumorne borbe za bolji položaj porodica u državi, očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije i podršku domaćoj ekonomiji. Ova humanitarna akcija je samo jedna u nizu, po kojima su Dveri prepoznatljive u društvu.
S obzirom da su nakon ovih humanitarnih aktivnosti mame otpratile svoju decu kućama, a zatim produžile na protest protiv antinarodnog i antiporodičnog režima,koji se iz nedelje u nedelju odvija u centru Beograda i koji je juče dostigao maksimum po brojnosti,  jasno je da Dveri neće odustati od svih vidova borbe za porodicu, kako na pollitičkom, tako i na društvenom, kulturnom i obrazovnom polju.
Ženska snaga Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.