Novosti

Dveri Čukarica: Policija da pojača prisustvo na Ceraku

Vikipedija

Dveri Čukarica: Policija da pojača prisustvo na Ceraku

Prema informacijama iz medija, pre nekoliko dana desio se pokušaj otmice učenice 5. razreda OŠ „Ljuba Nenadović“,na putu od škole do naselja Cerak.

Ovakvi događaji nas nažalost i ne čude, jer na Ceraku, koji ima 30.000 stanovnika, nema ispostave policije, a patrole gotovo i da nema. Veliki parkovi su postali glavna mesta za okupljanje narkomana i centri raznih vrsta kriminala. Slična situacija je u drugim naseljima na Čukarici.


 Iako su na Čukarici, pored redovne policije, stacionirani i Policijska brigagada,  Centar za obuku policije „Makiš“ i Uprava kriminalističke policije, građani od toga nemaju nikakvu korist. U poslednje vreme se gotovo svakodnevno neko naše naselja pomene u crnoj hronici informativnog programa.


Opštinski odbor Srpskog pokreta Dveri Čukarica, poziva policiju da pojača svoje prisustvo i patrole u našim naseljima i da pruži  punu ličnu i imovinsku sigurnost svih građana.GrO Dveri Beograd, Čukarica


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.