Novosti

Dveri Dragačevo spremne za nove lokalne izbore i preuzimanje vlasti

Dveri Dragačevo spremne za nove lokalne izbore i preuzimanje vlasti

Srpski pokret Dveri u Dragačevu spreman je za izlazak na nove lokalne izbore koji će se po svoj prilici održati u martu 2018. godine.

Na sastanku proširenog sastava Uprave Dveri Dragačevo, održanom u Guči, 13. decembra, kome su prisustvovali predsednik Pokreta i narodni poslanik Boško Obradović i predsednik Izvršnog odbora Dveri Aleksandar Tanasković, predstavljen je deo kandidata za odbornike Dveri na novim lokalnim izborima i deo najaktivnijih saboraca zaduženih za sprovođenje predizbornih radnji.


Program Dveri u Dragačevu biće nastavak borbe koju su u lokalnoj Skupštini Dveri sa svojim odbornicima, kao opozicija, vodile i vode već tri godine, a ticale su se mera za podsticanje nataliteta, borbe za bolji položaj porodice, stipendiranja najboljih učenika i studenata, brige za socijalno najugroženije kategorije stanovništva, za veće poljoprivredne subvencije i pomoć poljoprivrednim proizvođačima, partnerstvo sa privredom i Dragačevcima iseljenim iz naše opštine, razvoj infrastrukture i ravnomeran i održiv razvoj cele opštine, složna i jedinstvena opština Lučani, bez svađa i podela, borba protiv partokratije, stavljanje struke na prvo mesto, te brige da naša opština opstane i da se izvrši pravednija raspodela sredstava Budžeta opštine ka što širim slojevima stanovništva.


Jedna od specifičnosti ove liste biće veliki broj žena koje će na njoj biti zastupljene, kao i ljudi koji se do sada nisu bavili politikom. Nakon više godina opozicionog staža, te konstantno dobrih rezultata Dveri su u Dragačevu, spremni smo da preuzmemo odgovornost za vođenje naše opštine i donesemo Dragačevu dugo očekivane promene. Da Dragačevo oživi!


OO Srpskog pokreta Dveri Dragačevo


 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.