Novosti

Dveri Dragačevo spremne za nove lokalne izbore i preuzimanje vlasti

Dveri Dragačevo spremne za nove lokalne izbore i preuzimanje vlasti

Srpski pokret Dveri u Dragačevu spreman je za izlazak na nove lokalne izbore koji će se po svoj prilici održati u martu 2018. godine.

Na sastanku proširenog sastava Uprave Dveri Dragačevo, održanom u Guči, 13. decembra, kome su prisustvovali predsednik Pokreta i narodni poslanik Boško Obradović i predsednik Izvršnog odbora Dveri Aleksandar Tanasković, predstavljen je deo kandidata za odbornike Dveri na novim lokalnim izborima i deo najaktivnijih saboraca zaduženih za sprovođenje predizbornih radnji.


Program Dveri u Dragačevu biće nastavak borbe koju su u lokalnoj Skupštini Dveri sa svojim odbornicima, kao opozicija, vodile i vode već tri godine, a ticale su se mera za podsticanje nataliteta, borbe za bolji položaj porodice, stipendiranja najboljih učenika i studenata, brige za socijalno najugroženije kategorije stanovništva, za veće poljoprivredne subvencije i pomoć poljoprivrednim proizvođačima, partnerstvo sa privredom i Dragačevcima iseljenim iz naše opštine, razvoj infrastrukture i ravnomeran i održiv razvoj cele opštine, složna i jedinstvena opština Lučani, bez svađa i podela, borba protiv partokratije, stavljanje struke na prvo mesto, te brige da naša opština opstane i da se izvrši pravednija raspodela sredstava Budžeta opštine ka što širim slojevima stanovništva.


Jedna od specifičnosti ove liste biće veliki broj žena koje će na njoj biti zastupljene, kao i ljudi koji se do sada nisu bavili politikom. Nakon više godina opozicionog staža, te konstantno dobrih rezultata Dveri su u Dragačevu, spremni smo da preuzmemo odgovornost za vođenje naše opštine i donesemo Dragačevu dugo očekivane promene. Da Dragačevo oživi!


OO Srpskog pokreta Dveri Dragačevo


 


Podeli vest: