Novosti

Dveri i SNP „Naši“ precrtali tablu na kojoj fali 3 hektara parka

Dveri i SNP „Naši“ precrtali tablu na kojoj fali 3 hektara parka

Srpski pokret Dveri OO Aranđelovac i SNP „Naši“ OO Aranđelovac održali su zajedničku konferenciju za štampu, a povodom postavljanja tabli na kojima fali tri hektara zemljišta gradskog parka.

Po raskidu privatizacije hotela Staro zdanje i Šumadija zbog koje je i skinuta zaštita nad pomenuta tri hektara zemlje, predsednik opštine Bojan Radović nije tražio da se zemljište vrati u celovitost parka, već je ostavio da centralni deo parka bude izuzet iz celovitosti.


Pošto više nema investitora, nije imalo ni potrebe za izuzećem zemljišta iz celovitosti, koje je i dok je bio prisutan investitor bilo problematično, i koje je izazvalo proteste građana i sakupljanje peticije za vraćanje zemljišta pod zaštitu države.


Povodom ovog skandala javnosti se obratila Nadežda Preković, potpredsednik OO Dveri iz Aranđelovca, i predsednik SNP „Naši“ Ivan Ivanović.


Nadežda Preković zatražila je od opštinskih vlasti da što pre reše problem i vrate tri hektara zemljišta u celovitost parka, upozoravajući da čak ni glasači SNS-a nisu glasali niti podržavaju da park ostane bez tri hektara centralnog dela parka.


Ivan Ivanović podsetio je predsednika opštine Bojana Radovića koliki je park zaista, i to mu je i napisao flomasterom na postojećoj tabli, zamolivši ga da što pre sporne table zameni, ili će građani to uraditi sami.


 

Izvor: AranđelovacInfo.rs


 

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.