Novosti

Dveri Inđija: Proslava 20 godina Dveri i predstavljanje novog predsednika odbora

Dveri Inđija

Dveri Inđija: Proslava 20 godina Dveri i predstavljanje novog predsednika odbora

Članovi Opštinski odbora Dveri Inđija su proslavili slavu svog pokreta Svetog Savu i tom prilikom predstavili novog predsednika OO Dveri Inđija Bojana Grgurevića i novu upravu, koja je spremna da Pokret vodi kroz novu fazu lokalnog političkog delovanja na dobrobit svih građana Inđije.

Tom prilikom, Bojan Grgurević je izjavio da se Dveri u Inđiji zalažu za kvalitetan život svakog pojedinca, što znači da mladi ne moraju da odlaze iz svog grada, već da se tu zapošljavaju i stiču porodični dom, da deca imaju sve uslove za pravilan razvoj,  da zaposleni imaju odgovarajuće zarade, a starija lica dostojanstveno starenje. Ukratko, Dveri žele da Inđija u praksi postane prijatelj porodice i mesto gde se posluje pošteno i svi uživaju jednaka prava, a ne samo članovi SNS.


Pokret Dveri u Inđiji postoji i deluje od aprila 2011. godine i od tada aktivno učestvuje na svim nivoima izbora.


Ove godine Dveri na centralnom nivou obeležavaju 20 godina svog postojanja i rada. Osnovane su na Svetog Savu 1999. godine od strane troje studenata srpskog jezika, koji su želeli promene u društvu i državi, kroz društveni aktivizam usmeren prevashodno na očuvanju nacionalnog, kulturnog i duhovnog identiteta srpskog naroda.


Kroz različite faze razvoja od studenstskog časopisa i udruženja građana do socijalno-humanitarnog pokreta i političke organizacije, danas su Dveri parlamentarna stranka patriotski nastrojenih ljudi, koji se zalažu za poštovanje nacionalnog i međunarodnog prava, pravde, kao i za poštovanje među narodima i državama koji žele da očuvaju svet baziran na porodičnim vrednostima i ostave ga budućim generacijama na osnovama koje su kroz istoriju bile garant očuvanja mira, saradnje i razumevanja.

 


OO Dveri Inđija


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Dusko

    Postovani svaka vam je na mestu i pohvala za gospodina Obradovica. Imam zelju da budem deo srbije koja brinu o svojo deci i zemlji. Interesuje me gde se nalazi u indjiji na kojoj lokaciji da dodjem i pristupim patriotima ove zemlje. Hvala i veliki pozdrav

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.