Novosti

Dveri Jagodina: Direktor Akva parka da podnese ostavku

Akvapark Jagodina

Dveri Jagodina: Direktor Akva parka da podnese ostavku

Jagodinski gradski odbor Srpskog pokreta Dveri izražava nadu da će lokalna samouprava preduzeti sve neophodne mere kako bi javnost bila upoznata sa jučerašnjim nemilim događajem u kome je od posledica nestručnog korišćenja hemikalija za čišćenje vode ugroženo zdravlje blizu 50 jagodinskih mališana.

Pronalaženje odgovornih, obaveštavanje javnosti, hitna razrešenja sa pozicija kao i njihovo procesuiranje bilo bi pokazatelj stvarne brige o najmlađima i gradu u celini.


U suprotnom, zataškavanjem ovog slučaja lokalna samouprava jasno će staviti do znanja da sigurnost u Jagodini umesto zakona garantuje jedino partijska knjižica i da je lojalnost istoj važnija od stručnosti lica koja se nalaze na odgovornim funkcijama.


Časnim i odgovornim činom smatrali bismo​ i ostavke odgovornih lica a pre svih direktora jagodinskog Akva parka.

 


GrO Dveri Jagodina


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Slavisa

    Za to se odgovara ovo je pokusaj ubistva nase dece. Hitno priesti i pravac kod sudije i onda u za tvoj. Ovo je nedopustivo

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.