Novosti

Dveri Knjaževac: Krsna slava u znaku jubileja

Knjaževac.info

Dveri Knjaževac: Krsna slava u znaku jubileja

Opštinska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Knjaževcu obeležla je 27. januara u svojim prostorijama krsnu slavu – Svetog Savu.

Slavski kolač presečen je u prisustvu protojereja Perice Božunovića i to u danu kada Dveri obeležavaju 20 godina postojanja. Na Savindan 1999. godine, na Filološkom fakultetu u Beogradu izašao je prvi broj časopisa Dveri Srpske.


Od studentskog časopisa, preko udruženja građana i prvog izlasla na izbore 2012. godine, Srpski pokret Dveri prerastao je u parlamentarnu političku partiju, koja je danas članica i jedan od osnivača Saveza za Srbiju.


„Nadam se da će na nekim sledećim izborima Savez za Srbiju biti koalicija, ali, ako se ništa ne promeni možda će se i bojkotovati izbori. Nema smisla izlaziti na izbore čiji se ishod unapred zna, gde ima milion i po ljudi upisanih u birački spisak više, nego što ima punoletnih stanovnika u zemlji, gde medijima opozicija ne može da priđe...“.


Savindanu u Srpskom pokretu Dveri prisustvovali su, pored članova stranke i brojni prijatelji i saradnici iz političkih partija koje čine Savez za Srbiju – Knjaževac.


 


Izvor: Knjaževac.info


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.