Novosti

Dveri Medveđa: Narod Medveđe nije zaslužio ovakvu vlast

Dveri Medveđa: Narod Medveđe nije zaslužio ovakvu vlast

Poštovani građani Medveđe, 17.marta ističe rok od tri meseca a da Skupština nije održana. Jedan od elemenata za uvođenje privremenih mera je neodržavanje sednice Skupštine.

Iz tog razloga pozivamo sve odbornike da se ne odazovu zakazanoj sednici Skupštine za 18.mart i svi zatražimo uvođenje privremenih mera, jer očigledno ova vlast ne zna za Zakone Srbije. Svakim danom pokazuje bahatost, korupciju, uništavanje svega čega se dotakne.


Predsednik je 09. marta privatnim poslom, vozeći sam iako ima tri vozača na raspolaganju polomio opštinski Džip star dva meseca koji je plaćen 20.000 evra. Ovaj udes je vešto sakrivan tri dana, ali smo ga naterali da posle tri dana prizna udes i okrivi psa, a ne govori kako je smeo vikendom da vozi opštinsko vozilo u privatne svrhe.


Narod Medveđe nije zaslužio ovakvu vlast koja je duboko zagazila u kriminalu prethodne tri godine ugovoreni su poslovi direktnom pogodbom oko 2 miliona evra i ova dokumentacija biće vrlo brzo predata tužilaštvu za organizovani kriminal.


Dobro razmislite da li želite da legalizujete kriminal predsednika opštine, nepoštovanje zakona koji odvodi Opštinu u privremenim merama.


 

OO Dveri Medveđa


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.