Novosti

Dveri Medveđa: Pozivamo na bojkot lokalnih izbora 8. septembra

Gračanica onlajn

Dveri Medveđa: Pozivamo na bojkot lokalnih izbora 8. septembra

S obzirom da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje fer i korektnih izbora za Skupštinu opštine Medveđa, zakazanih za 8. septembar, Dveri u takvoj farsi neće učestvovati i pozivamo građane da bojkotuju ove izbore.

Izborni uslovi nisu samo pitanje nekoliko nedelja pred održavanje izbora. Dveri su, sa dva odbornika, u prethodnom periodu bili jedina i ozbiljna opozicija u Medveđi i baš zato je pritisak vlasti na nas i naše članove i simpatizere bio ogroman.


Opštinski odbor je brutalno izbačen iz kancelarije u kojoj je boravio 4 godine, članovima se preti, a jedan naš član je dobio otkaz zbog „političke nepodobnosti“. Od raspisivanja izbora, svakodnevno se vrši pritisak na potpisnike naše liste.  Nijedna krivična prijava koja je podneta Višem javnom tužilaštvu nije ispitana.


Dok se ne izborimo za fer izborne uslove, svako učestvovanje u predstavi u režiji SNS je davanje legitimiteta urušavanju demokratije. Zato 8. septembra u Medveđi – bojkot.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.