Novosti

Dveri: Neprijatelji porodice su neprijatelji Srbije

Dveri: Neprijatelji porodice su neprijatelji Srbije

Reagovanje na saopštenje Srpske napredne stranke

U skoro dve decenije dugom delovanju Srpskog pokreta Dveri nikada se nismo služili govorom mržnje ili izricanjem laži, a na našim bezbrojnim tribinama, javnim okupljanjima i protestima nikada nije zabeležen nijedan nasilni incident.

Interesantno je kako SNS ne reaguje na otvorene seksističke izjave koalicionog partnera Dragana Markovića-Palme, koji je otvoreno rekao da Ana Brnabić neće biti njegov premijer jer je lezbejka, a optužuju Dveri za govor mržnje prema LGBT populaciji, zato što smatramo da je promocija LGBT ideologije neprijateljstvo prema porodičnoj Srbiji, iako smo se apsolutno ogradili od lične seksualne orijentacije bilo koga, pa i predloženog mandatara.

Ovakvom izjavom SNS želi da skrene pažnju sa činjenice da se Aleksandar Vučić konačno ustoličio kao apsolutni gospodar Srbije. Oni koji krše osnovna demokratska načela i koji se služe lažima, obmanama i podvalama da bi se održali na vlasti, nemaju prava da drugima govore o demokratiji i ljudskim pravima. Oni koji za sve ove godine na vlasti nisu ništa učinili da poboljšaju položaj porodica u Srbiji ne mogu nikome da govore da su lažni zaštitnici porodica.

Stav Dveri je oduvek bio jasan. Nemamo ništa protiv bilo čije seksualne orijentacije, ali ćemo se beskompromisno boriti protiv ukidanja prava roditelja, dece i porodice u celini zarad uvođenja nepostojećih „seksualnih“ prava i totalitarne LGBT ideologije.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest: