Novosti

Dveri nikada neće glasati za NATO

Dveri nikada neće glasati za NATO

Stalna delegacija Narodne skupštine u Parlamentarnoj skupštini NATO, sastala se pre dva dana u Narodnoj Skupštini Srbije sa delegacijom sekretarijata NATO.

Srpski pokret Dveri izražava protest zbog nastupa šefa stalne delegacije Narodne skupštine u PS NATO Dragana Šormaza, koji je detaljno upoznao delegaciju Sekretarijata NATO sa parlamentarnom kontrolom i nadzorom nad radom službi bezbednosti, kao i radom Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

Srpski Pokret Dveri pita šefa stalne delegacije Narodne skupštine, Dragana Šormaza, na osnovu čega NATO delegacija treba da bude upoznata sa radom bezbednosno najosetljivijih Odbora? Malo je bilo što su nas bombardovali, ekonomski porobili i ponizili, a sada treba da budu upoznati i sa radom svih bezbednosnih odbora Srbije? Predstavnike NATO pitamo, da li znaju da od njihovih bombi tek počinje užasna ekspanzija kancerogenih oboljenja u Srbiji, od kojih nisu pošteđena ni deca i da li uopšte znaju tačan broj žrtava koje su nam naneli i koliko je dece među njima? Podsećamo da su današnji šef parlamentarne delegacije Srbije pri NATO-u kao i drugi poslanici SNS-a,bili veliki protivnici saradnje sa NATO, pa se pitamo šta ih je tačno navelo da danas misle i govore sasvim suprotno? Ne sumnjamo ni najmanje da se u prethodnom sazivu Narodne skupštine svaki nalog dobijen od EU i NATO usvajao jednoglasno, bez rasprave, i evo na šta su se obavezali naši poslanici u prošlom sazivu Skupštine:   obaveze-beograda-prema-nato   Od ovog saziva Skupštine to više neće biti moguće. Za razliku od Šormaza i ostalih ulizica, preletača i poltrona, Dveri će se boriti da odnos srpske javnosti prema NATO-u nikad ne odstupi od istine: da je NATO zločinačka i okupatorska vojna sila, da je bez dozvole SB bombardovao Republiku Srpsku i SRJ, da je stradalo nekoliko hiljada civila. vojnika i policajaca, da su nam vojno okupirali Kosovo i Metohiju, da je Milica Rakić stradala od gelera sedeći na noši, a da i dan danas strada na hiljade ljudi i dece od posledica bombardovanja osiromašenim uranom i da niko iz NATO-a nije odgovarao za ove zločine i prikriveni genocid . NATO lobistima u Narodoj skupštini i van nje poručujemo da moraju da prihvate realnost da su Dveri parlamentarna stranka i sve što se u Narodnoj skupštini Republike Srbije bude dešavalo, biće nazvano svojim pravim imenom, a da će oni kad-tad morati da polože svoje račune narodu zašto Srbiju približavaju NATO paktu.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri   nikad-u-nato-FB

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.