Novosti

Dveri Nova Varoš: Sad im je dobar Selaković, a pre godinu dana?

Tanjug

Dveri Nova Varoš: Sad im je dobar Selaković, a pre godinu dana?

Dveri u Novoj Varoši žele da podsete sve sugrađane na reči predsednika opštine Nova Varoš, Radosava Vasiljevića, koji je do pre 10 meseci izgovarao najteže uvrede na račun Nikole Selakovića, da bi sada sve te reči i optužbe progutao, naravno zbog ličnih interesa, i dodelio zahvalnicu za Dan opštine Nikoli Selakoviću.

Gledajući i slušajući Vasiljevića pre godinu dana i sada, ne možemo da se odlučimo ko je od njih dvojice prava ličnost, pošto su dijametralno suprotni. Naime, podržavamo stav i govore Vasiljevića od pre godinu dana i želimo da postavimo pitanje koje smo zajedno postavili tada:

Šta je gospodin Nikola Selaković uradio za dobrobit Nove Varoši da bi zaslužio zahvalnicu za Dan opštine?

Da bi se dokazao kao strog, nepristrasan političar, u to vreme ministar pravosuđa, ukida sud u Novoj Varoši i premešta nadležnosti u Prijepolje, pa su sada meštani Nove Varoši i okolnih sela prinuđeni da putuju za Prijepolje. Za vreme Selakovićeve vlasti koja traje već 6 godina, Nova Varoš nije dobila niti jednu investiciju, radno mesto ili investitora.

Za vreme SNS vladavine Nova Varoš je iz dana u dan sve praznija, jer se građani iseljavaju  zbog loših egzistencijalnih uslova.

A vrhunac svega je otvoreno šurovanje u poslovima punim malverzacija sa vrhom SNS-a iz Nove Varoši za koje su napisane i krivične prijave koje sada stoje u fiokama. Da napomenemo i komšijsko šurovanje iz Prijepolja sa kontraverznim biznismenom Bahrijom Beganovićem i kumovanje da isti uđe u vlast u Prijepolju. Zbog ovakvih stvari lokalna vlast ne želi da po uzoru na neke druge opštine uvrsti na sednicu skupštine kao redovnu tačku dnevnog reda dodelu priznanja za Dan opštine.

Gospodo iz ,,Napredne Grupe Građana“ i lokalnog SNS, ako je i od Selakovića i Vas, mnogo je.

 

Informativna služba OO Dveri Nova Varoš

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.