Novosti

Dveri podržavaju akciju ”Kurira” za junake Albanske golgote

Dveri podržavaju akciju ”Kurira” za junake Albanske golgote

Na poziv urednice ”Kurira” i inicijatora akcije Jelene Spasić, Srpski pokret Dveri rado je prihvatio da se priključi humanitarnoj akciji ”Kurira” za izradu bronzanih statua herojima Albanske golgote na ostrvu Vido.  

”Pozivamo naše saborce i simpatizere i sav narod širom otadžbine i rasejanja da se prema svojim mogućnostima, priključe ovoj značajnoj akciji u godini jubileja i da na 100 godina od Albanske golgote damo svoj doprinos da se mauzolej završi prema projektu Nikolaja Krasnova iz 1939. Imamo priliku da se uz dobru volju, mali trud i skromno odricanje upišemo u pamćenje srpskog naroda, kao potomci koji nisu zaboravili stradanje svojih junačkih predaka i kojima se na dostojanstven način odužujemo, evo i nakon 100 godina od njihovog stradanja”, rekao je predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović.

Korisnici mobilnih mreža u Srbiji mogu da doniraju 100 dinara slanjem SMS poruke. Potrebno je da ukucate broj 180 i da pošaljete SMS na broj 3030. PDV se ne naplaćuje. Više informacija o akciji možete da pronađete ovde.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.