Novosti

Dveri pozdravljaju ostavku predsednika opštine Priboj

Dveri pozdravljaju ostavku predsednika opštine Priboj

Ukoliko je iskrena ostavka gospodina Lazara Rvovića na mesto predsednika opštine Priboj, a nadamo se da jeste, Srpski pokret Dveri pozdravlja ovaj hrabar i moralan čin.

Ovim postupkom, gospodin Rvović je pokazao da u Srbiji još uvek postoje ljudi kojima su obraz i lično dostojanstvo preči od partijske podobnosti. Ova ostavka je potvrda da je režim Aleksandra Vučića zasnovan na obmanama i lažnim obećanjima, ne samo prema građanima Srbije, već i prema svojim najbližim saradnicima. Građani su se već odavno navikli da budu prevareni od strane režima, ali je došlo vreme da se sa prevarantskom i ucenjivačkom politikom vrha SNS-a suoče i njihovi lokalni odbori. Lokalnim funkcionerima je zabranjeno „sopstveno mišljenje“, a posebno potpisivanje regionalnih inicijativa poput one za aerodrom Ponikve. Dok režim Aleksandra Vučića puca po svim šavovima, njegovim obećanjima nema kraja, a pribojski naprednjaci će kad tad morati da izađu na ulicu i pogledaju u oči svoje sugrađane, a posebno radnike FAP-a. Shvativši ovo, Lazar Rvović je imao samo jedan izbor, da podnese ostavku. Čestitamo mu na tome i očekujemo od njega da nipošto ne popusti pod pritiscima koji će sigurno uslediti, da bi se sačuvao od novih poniženja i zadržao ljudsko i moralno dostojanstvo.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.