Novosti

Dveri Prijepolje: Nastavljamo odbornički rad, ali nećemo prisustvovati sednicama

GZS

Dveri Prijepolje: Nastavljamo odbornički rad, ali nećemo prisustvovati sednicama

Prijepolje – Šef organizacionog odbora Dveri u Prijepolju Borko Puškić izjavio je danas da odbornici opozicije više neće prisustvovati sednicama u Skupštini opštini Prijepolje.

„Ovim činom odbornici Dveri i Saveza za Srbiju šalju poruku da više ne žele da daju legitimitet Aleksandru Vučiću. Mi ćemo nastaviti odbornički rad u svakom parametru, ali od danas se nećemo vraćati na Skupštinska zasedanja. Više ne želimo da sedimo u klupama sa Gojkovićem, Martinovićem, sa Rističevićem, a na lokalu ne želimo da dajemo legitimitet Dragoljubu Zindoviću, Samiru Tandiru i Milanu Gačeviću. Jasno se ovim činom podvlači crta između njih i nas”, istakao je Puškić.


On navodi da se oni kao odbornici Dveri i Savez za Srbiju solidarišu sa apelom ’1 od 5 miliona’ protesta u Beogradu.


„To više danas nije samo grad Beograd, već je u protest priključeno preko 60 gradova i opština širom Srbije. Praktično imamo stotine hiljada nezadovoljnih građana koji u zimskom periodu, po minusu i snegu šetajući iskazuju svoje zadovoljstvo i šalju poruku ovom ne narodnom režimu. Nije daleko dan kada će se održati protesti u Prijepolju i odbornici Dveri će im pružiti podršku”, rekao je Puškić.Izvor: Glas zapadne Srbije

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.