Novosti

Dveri Prijepolje: Predsednica Skupštine zaposlila supruga u Komunalno i zabranila komšijama da govore

GZS

Dveri Prijepolje: Predsednica Skupštine zaposlila supruga u Komunalno i zabranila komšijama da govore

Opštinski odbor Dveri u Prijepolju u saopštenju dostavljenom medijima pitaju Stanu Marković kako je nije sramota i da li ima obraza da pogleda u oči komšijama iz stambenog bloka „Stadion“ i ostalim građanima Prijepolja, posle najnovije izjave da je „poskupljenjem grejanja spaseno JKP „Lim“ od propadanja“.

„Pošto i sama živi u pomenutom bloku koji broji 240 stanova, što je skoro trećina svih prijepoljskih domaćinstava koja koriste usluge daljinskog sistema grejanja, čudno je kako nije pokazala nimalo razumevanja za svoje susede niti im je dozvolila obraćanje sa skupštinske govornice.


Zahvaljujući njoj i njenoj stranci, lokalnom SNS, njeni sugrađani će sada uslugu grejanja plaćati 264 dinara po kvadratnom metru stambenog prostora, umesto dosadašnjih 234 dinara a ona nije htela ni da ih sasluša, uprkos tome što su se pismeno i usmeno blagovremeno prijavili, i to što se oko 150 građana okupilo na jučerašnjem protestu.


Prijepolje će, ako ne može ni po čemu drugom, sada biti rekorder na nivou Srbije po visini cene grejanja.


Licemerno je da Stana Marković kaže da je svesna teške ekonomske situacije u kojoj žive Prijepoljci i da ona mora da vodi računa da ne ugrozi opstanak JKP Lim, koje ima višak zaposlenih, jer je pomenuta gospođa, koja je poznatija pod nadimkom Lapsus, propustila da kaže da je ona lično, koristeći se političkim uticajem i partijskim namirivanjem, zaposlila svog muža, baš u JKP „Lim“.


Stano Marković, ako se ko nalazi na ivici opstanka i egzistencije onda su to građani Prijepolja, zahvaljujući Vama, koji ste im poskupeli vodu za 50%, iznošenje smeća za 37,5%, a grejanje za 12,5%. Za to vreme ste sebi pored nepunih 100.000 dinara plate, juče dodali i 10.000 dinara nadoknade na mesečnom nivou za skupštinski rad.


Kada se ovome doda i plata vašeg muža iz JKP „Lim“ jasno je da Vaša ekonomska situacija uopšte nije kao kod prosečnog stanovnika Prijepolja i da ova poskupljenja Vas uopšte ne dotiču.


Samo nam nije jasno kako ćete svojim glasačima objasniti ovakvu postizbornu politiku, pošto ste građanima pre izbora obećali (jedno) boljitak i prosperitet, a po svoj prilici vi ste mislili (na drugo) isključivo na svoj interes i bogaćenje, što ste i pokazali ličnim primerom“.

 


Informativna služba Dveri u Prijepolju

Izvor: GZS


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.