Novosti

Dveri Prokuplje o odlaganju testova iz matematike

Dveri Prokuplje o odlaganju testova iz matematike

Danas je odloženo polaganje Završnog ispita iz matematike osnovnog obrazovanja jer su testovi iz matematike provaljeni i rešenja objavljena na društvenim mrežama.

Odgovornost ovog neuspeha nikako ne smeju da snose prosvetni radnici koji pošteno obavljaju svoj posao i koji se svakog dana trude da oronuli sistem školstva podignu na viši nivo. Osnovna škola je osnova formiranja  stabilnog i normalnog društva, jer se tu deca uče odgovornosti, pravednosti i sopstvenom napretku. Iz tog razloga ovakvim činom urušen je celokupnim sistem školovanja, a i budućnost mnogih generacija i društva uopšte, jer nesigurnost koju ova vlast pokazuje samo nas vraća unazad kao društvo u celini.


Iz tog razloga zahtevamo neopozivu ostavku Ministra prosvete i njegovih saradnika, da se otkriju i najstrože kazne krivci koji su  doveli do ove situacije i ukidanje završnog ispita na kraju osnovnog obrazovanja.


 

GrO Dveri Prokuplje


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.