Novosti

Dveri: Radujemo se novim napadima režimskih medija

Dveri: Radujemo se novim napadima režimskih medija

Kada nam naslovne strane i veliku pažnju nekoliko dana za redom posvete svi najvažniji režimski dnevni listovi – to nas veoma raduje jer nas iznova uverava da smo na pravom putu.

Žestoki nastavak propagande SNS protiv Dveri samo je dokaz da su protesti širom Srbije uspešni i da po svaku cenu treba zaustaviti sve nas koji proteste podržavamo. Posebno u svetlu priprema za veliki narodni protest u Beogradu 13. aprila, u slučaju da režim do tada ne ispuni zahteve dosadašnjih protesta, očekujemo još veći pritisak na Dveri i sve druge učesnike u protestima. Cilj režima je da nas sve oblate i diskvalifikuju, a ako je moguće podele i posvađaju, sa krajnjom željom da se protesti zaustave i prekinu.


Možemo da razumemo interes režima da se Dveri lome i slome kako bi uništili jednog protivnika kome ne mogu ništa već sedam godina, a tako bi želeli da nas nema jer ih neprestano podsećamo na njihovu mračnu političku prošlost i sadašnjost. Pošto ne mogu da nas ucene jer iza nas nema nikakvih afera, pošto nemaju šta da nam nađu jer nismo bili na vlasti, ostaje im samo da izmišljaju i lažu. I nema šta da o nama nisu lagali: da bijemo žene, da smo opljačkali Hilandar, da smo istovremeno i agenti CIA i ruski špijuni, a sada i da smo masoni i lopovi koji su opljačkali državni budžet.


Godinu dana traje detaljno češljanje finansijskog i svakog drugog poslovanja Dveri poslednjih godina i uprkos posebnoj jedinici u Upravi kriminalističke policije koja se samo nama bavi – ništa nisu našli! Zato što ničega spornog i nezakonitog u našem delovanju i poslovanju i nema.


U ovom trenutku smo predmet ispitivanja više državnih organa: DRI, UKP, Tužilaštvo, Ministarstvo za državnu upravu, Agencija za borbu protiv  korupcije – i opet ništa. Onda nešto hitno mora da se izmisli i montira ili barem da se svakodnevno medijski šire propaganda i laži protiv Dveri. Očekujemo da će sve ovo posebno da se pojača u susret velikom narodnom mitingu protiv vlasti 13. aprila u Beogradu, ali i to nas uverava da se vladajući režim uplašio i unervozio i da samo treba da nastavimo putem koji smo krenuli u vanistitucionalnoj borbi protiv aktuelne vlasti. 


Žao nam je što u ovoj medijskoj akciji režima protiv Dveri učestvuju i neki naši bivši članovi i smatramo da to ne može da im služi na čast. Zar da u režimskim medijima za račun aktuelne vlasti blate Pokret kome su pripadali, i to u trenutku dok u 100 gradova i opština Srbije svakodnevno traju protesti protiv Vučićeve diktature?


Ako se oko nečega ne slažemo i raziđemo – zašto je to razlog za najniže udarce i napade na dojučerašnje saborce o kojima se pričalo sve najbolje dok smo bili zajedno? Zar se niko od naših bivših članova ne zapita kako to najedanput dobijaju intervju i naslovne strane u režimskim medijima kada govore protiv Dveri, a ranije nikada nisu dobili ni najmanji medijski prostor dok su bili u Dverima?


Pozivamo sve članove Dveri i kompletnu opozicionu javnost na jedinstvo u ovom trenutku kada Vučićev režim traži pukotine među nama kako bi probao da zaustavi svoju skoru propast i pad. Naše jedinstvo je danas naša najveća opoziciona snaga i način da se u Srbiji konačno dese političke promene. Vučićev režim će preko svojih medija i ubačenih udbaških elemenata među nama sve pokušati da zaustavi narodno nezadovoljstvo, građansku neposlušnost i velike demonstracije koje su pred nama, ali neće uspeti. Vreme je isteklo. Ova vlast mora da ode.


 

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.