Novosti

Dveri: Rijaliti krenuo i na RTS-u

Dveri: Rijaliti krenuo i na RTS-u

Predsednik Dveri, Boško Obradović, bio je u pravu kada je upozoravao na sednici Odbora za ljudska prava, da gej parada nije cilj homoseksualnog lobija, već ulazak u sistem, kako bi većinskoj tradicionalnoj Srbiji bila nametnuta ideologija homoseksualizma, i još gore, da je cilj da naša deca to prihvate kao normalno.

Juče smo bili svedoci promovisanja ideologije homoseksualizma i razvrata i to direktno 24 sata UŽIVO na RTS-u, nacionalnoj televiziji.

U okviru Bitefa je trajala predstava ”Olimp”, koja se uživo prenosila na RTS –u 24 sata, čime su prekršena pravila o puštanju sadržaja za odrasle, a o dečijim pravima da ne i govorimo.

Dakle, naša deca bila su izložena jednoj psihološkoj torturi, gde su se mogle videti najužasnije scene, koje poptuno otvoreno promovišu homoseksualizam i nemoral najgore vrste.
Zar građani Srbije pretplatu plaćaju da bi se maloletnim licima promovisao LGBT ideologija i to u kulturnom programu?

I ono što je najgore jeste, da se sve ovo dešavalo pod pokroviteljstvom ministarstva za kulturu i Grada Beograda?

Zar Željko Mitrović uređuje program i na RTS-u?

Gde je Regulatorno telo za elektronske medije da sankcioniše ovakav program?
Zar je ovo kulturni sadržaj koji želimo da gledaju naša deca?

Dveri staju u odbranu porodičnih vrednosti i psihičkog zdravlja dece i građana Srbije.

Zato zahtevamo hitnu smenu ministra kulture Vukosavljevića, gradonačelnika Beograda Siniše Malog i odgovornog urednika  Kulturnog programa na RTS-u.

Kada Dveri dođu na vlast, promocija ideologije homoseksualizma maloletnim licima biće strogo zabranjena, a porodične vrednosti biće najzastupljenije na nacionalnoj televiziji.

 

 

Savet za porodicu i socijalna pitanja

Srpksog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.